Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Multichain Ekibi Sorunların Ardından CEO’ya Ulaşamadı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Cross-chain protocol olarak hizmet veren Multichain geçtiğimiz günlerde sorunlar yaşamış ve bu sorunların nedeni merak edilmişti. Multichain ekibi tarafından gün içinde önemli bir açıklama yapıldı.

Sorunların Ardından Multichain CEO’suna Ulaşılamadı

Geçtiğimiz günlerde Multichain ekibi, yaşanan sorunların ardından CEO’ya ulaşmak istedi. Ekip tarafından yapılan açıklamaya göre ise CEO’ya ulaşım sağlanamadı. Multichain ekibi tarafından Twitter açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

Geçtiğimiz iki gün içinde, Multichain protokolü öngörülemeyen koşullar nedeniyle çok sayıda sorun yaşadı. Ekip, protokolün çalışmasını sağlamak için mümkün olan her şeyi yaptı, ancak şu anda CEO Zhaojun ile iletişime geçemiyoruz ve bakım için gerekli sunucu erişimini sağlayamıyoruz.

Daha önce aktardığımız üzere protokol teknoloji sorunlarıyla mücadele etmeye devam ediyor. Bununla birlikte ekibin nerede olduğu yani Çin’de tutuklandıkları yönündeki iddialar da şirket içindeki çatışmaların düzeyini artırıyor.

multichain ekibi sorunlarin ardindan ceoya ulasamadi 2

Aktarılanlara göre protokolün sorunları, Blockchain ağları arasındaki bağlantıları sağlamakla görevli olan yönlendiricilerle ilgili. Bununla birlikte yönlendiricilerden ikisi Kava, zkSync ve Polygon zkEVM gibi zincirler arasındaki bağlantıyı etkileyecek şekilde yaşanan soruna maruz kaldı. Son olarak bugün şirket tarafından yapılan açıklamada, “Yaşanan sorunun çözümü, ekibin mevcut izin ve kabiliyetinin çok ötesinde.” ifadeleri kullanıldı.

Yazar: Burak Köse

Blur (BLUR) Kaç TL?

Blur, profesyonel NFT tüccarlarının ihtiyaçlarını karşılamak için Ekim 2022’de başlatılan komisyonsuz NFT pazar yeridir. 1 Blur Kaç TL? 1 Blur (BLUR) = 1 Blur Kaç Dolar? 1 Blur (BLUR) = 1 Blur Kaç Euro? 1 Blur (BLUR) = Değişim (24s): Hacim (24s): Dolar Piyasa Değeri: Dolar Blur Anlık Fiyatı Blur (BLUR) Grafiği Blur (BLUR) Teknik ...

Bağlantıyı kopyala