Bitcoin (BTC) $ 62,078.63 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,422.63 0.09%
BNB (BNB) $ 563.20 0.05%
Solana (SOL) $ 143.84 0.47%
XRP (XRP) $ 0.530615 0.46%
Cardano (ADA) $ 0.350071 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109289 0.53%
Al veya Sat Paribu

Fed Başkanı Powell: Kripto Paralar Volatil ve Spekülatif

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Fed Başkanı Jerome Powell, kripto paralar hakkında yeni bir açıklama daha yaptı.

Bir Bloomberg HT haberine göre, Bank of International Settlement’ın (BIS) düzenlediği bir panele katılan ABD Merkez Bankası Başkanı Powell, dijital para birimleri ve kripto paralar hakkında konuştu.

Fed’in dijital para birimi projesi hakkında henüz karar aşamasına gelmediğini söyleyen Powell, dijital doların büyük sonuçları olacağını söyledi. Dijital para birimlerinin faydalarının yanı sıra önemli riskler de barındığına dikkat çeken Powell, Kongre’nin onayı olmadan projede ilerleme kaydetmeyeceklerini ifade etti.

“Kripto Para Birimleri Volatil ve Spekülatif”

Powell, ABD Hazine Bakanı Janet Yellen’ın kripto paralar hakkındaki görüşlerini yineledi ve kripto para birimlerinin spekülatif ve volatil olduğunu söyledi. Powell şu ifadeleri kullandı:

“Kripto paralar daha çok spekülasyon amaçlı, ödeme amaçlı değil. Kripto para birimleri ayrıca dolardan çok altına benziyor.”

Yazar: Dilek Sarı

Dent (DENT) Coin Nedir?

DENT Wireless Limited şirketine bağlı olan DENT Coin, dünyadaki mobil veri endüstrisini alt üst etmeyi vaat eden yeni bir kripto para birimidir. Platformun yerel kripto para birimi DENT’dir. Ethereum blok zinciri üzerine inşa edilmiş bir blockchain projesidir. DENT coin, DENT Wireless Limited şirketine bağlıdır. Şirketin amacı, herhangi birinin Ethereum blockchaini aracılığıyla veri satın almasına, bağış ...

Bağlantıyı kopyala