Bitcoin (BTC) $ 61,956.60 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,417.87 0.04%
BNB (BNB) $ 562.82 0.80%
Solana (SOL) $ 142.65 0.54%
XRP (XRP) $ 0.530657 0.28%
Cardano (ADA) $ 0.349755 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108762 0.19%
Al veya Sat Paribu

UBS CEO’sundan Credit Suisse Açıklaması

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

İsviçre merkezli banka Credit Suisse geçtiğimiz aylarda UBS tarafından satın alınmıştı. Söz konusu satın alım konusunda ufak tefek pürüzler olmasına rağmen, UBS CEO’su, Credit Suisse satın alımına dair açıklamalarda bulundu.

UBS CEO’su İstihdam Sorununu İşaret Etti

UBS’nin İcra Kurulu Başkanı Sergio Ermotti kısa bir süre önce yaptığı açıklamada, Credit Suisse’in satın alımının önümüzdeki günlerde resmiyet kazanmasını beklediğini dile getirdi. Ermotti açıklamasında ayrıca, dünya genelinde yaşanan ekonomik sıkıntılar sebebiyle işten çıkarmalarla ilgili acı verici kararlar alınabileceğinin de sinyalini verdi. Ermotti konu hakkında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Kısa vadede herkes için iş fırsatları yaratamayacağımız için üzgünüz. Bağımsız ve birleşik kuruluşların maliyet tabanına ciddi bir şekilde bakmamız ve incelememiz gerekiyor. Bu noktada sürdürülebilir bir sonuca ulaşabilmeliyiz. Bunun kolay olmayacağını ve acı verici olacağını düşünüyorum.

İsviçre’nin en büyük bankası konumunda olan UBS, Mart ayında İsviçreli yetkililer tarafından düzenlenen bir kurtarma operasyonunun parçası olarak küçük İsviçreli rakibini devralmayı kabul eden İsviçre’nin en büyük bankası, anlaşmayı hızlı bir şekilde tamamlamayı hedeflediğini açıkladı. Ermotti son olarak şu ifadeleri kullandı:

Umarım önümüzdeki birkaç günlük süre zarfında bu süreç tamamlanmış olacak. Son işlemleri tamamlıyoruz.

Yazar: Burak Köse

Tron Kurucusu Justin Sun’dan Yeni Suçlama

Blockchain şirketi Tron’un kurucusu olan ve kripto para borsası Huobi’nin “danışmanı” Justin Sun, yeni bir suçlama ile gündemde. Son olarak Justin Sun, kripto para borsası Huobi’nin kurucusunun kardeşini token’lerden haksız kazanç elde etmekle suçluyor. Justin Sun, Huobi’nin Kurucusunun Kardeşini Suçladı Tron Blockchain şirketinin kurucusu ve kripto para borsası Huobi’nin “danışmanı” olarak görev yapan Justin Sun, ...

Bağlantıyı kopyala