Bitcoin (BTC) $ 62,078.63 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,422.63 0.09%
BNB (BNB) $ 563.20 0.05%
Solana (SOL) $ 143.84 0.47%
XRP (XRP) $ 0.530615 0.46%
Cardano (ADA) $ 0.350071 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109289 0.53%
Al veya Sat Paribu

Swift Ve Chainlink Cephesinden Blockchain Ortaklığı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Son dönemlerde şirketler Blockchain alanında yeni ortaklıklar kurmak adına çalışmalarını hızlandırdı. Bu noktada Swift ve Chainlink cephesinden de Blockchain alanında yeni bir ortaklığın haberi paylaşıldı.

Dünya genelindeki banka mesajlaşma sistemi olarak öne çıkan Swift, büyük finans kurumlarının Blockchain ağlarıyla nasıl entegre olabileceğinin daha yakından incelenmesi adına merkezi olmayan Oracle ağ sağlayıcısı Chainlink ile ortaklaşa bir dizi çalışma başlattı.

Swift tarafından yapılan açıklamada, tamamen yeni bir teknoloji başlatmak yerine mevcut altyapı üzerine inşa etmek, Blockchain ağlarıyla etkileşimin maliyetlerini ve karmaşıklığını da azaltacak. Söz konusu çalışmaya katılanlar arasında Citi, BNP Paribas ve BNY Mellon yer alacak ve çalışmanın sonuçları muhtemelen bu yıl içinde yayınlanacak.

swift ve chainlink cephesinden blockchain ortakligi 2

Konu hakkında açıklama yapan Chainlink CEO’su Sergey Nazarov, bankacılık devleriyle yapılan bu testlerin başarılı olması ve daha geniş bir bağlantıya olanak sağlaması halinde, bunun tüm finansal ekosistemi güçlendirebileceğini dile getirdi. Sergey Nazarov açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Bankalardan halka açık Blockchain ağlarına akan değer miktarını hızlandıracak, bu da doğal olarak kendi içlerindeki değeri artıracak. Netice itibariyle sektörümüzün toplam küresel piyasa değerini trilyonlarca ve nihayetinde on trilyonlarca artıracaktır.

Yazar: Burak Köse

Hindistan, Kripto İşlemlerdeki Vergileri Tartışacak

Kripto para birimlerine getirdiği sert uygulamalarla gündeme gelen Hindistan gelecek hafta önemli bir toplantı gerçekleştirecek. Hindistan’da gelecek hafta düzenlenecek olan bakanlar toplantısında kripto para birimi işlemlerine gelecek yeni vergiler konuşulacak. Hindistan Kripto Para İşlemlerine Ek Vergiler Getirmeyi Planlıyor Hindistan’da hem federal hükümetten hem de eyaletlerden maliye bakanlarının bir araya geleceği panelde, sanal dijital varlıklardaki işlemleri ...

Bağlantıyı kopyala