Bitcoin (BTC) $ 61,901.59 0.13%
Ethereum (ETH) $ 2,416.01 0.36%
BNB (BNB) $ 562.46 1.04%
Solana (SOL) $ 142.48 0.08%
XRP (XRP) $ 0.529275 0.22%
Cardano (ADA) $ 0.349312 0.59%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10881 0.42%
Al veya Sat Paribu

Northern Lightning’in Kurucusu Bitcoin ile İlgili Konuştu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Avrupa çapında birçok Bitcoin etkinliğine ev sahipliği yapan Northern Lightning konferanslarının CEO’su, kıtanın Bitcoin topluluğunun devam eden çatışma durumlarını ve sosyal sorunları ele almak için çok önemli olacak idealleri geliştirdiği düşünüyor.

Northern Lightning’in Kurucusu: Bitcoin Zorluklara Karşı Savaşacak

Joe Hall’a konuşan Dale, önde gelen kripto para birimi için çeşitli araçlar geliştiren çok sayıda girişim ve şirket göz önüne alındığında, Bitcoin’in Avrupa’daki sosyal ve ekonomik adaletsizlikle mücadeledeki benzersiz konumunun altını çizdi.

northern lightningin kurucusu bitcoin ile ilgili konustudffv

Dale, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Avrupa savaş, göç, hükümetin aşırı erişimi gibi zorluklarla karşı karşıya olan bir kıta ve birçok insan Bitcoin’i Avrupa’dan çıkmanın bir yolu, bir çıkış biçimi olarak görüyor. Bitcoin ile ademi merkeziyet mücadelesinin farklı olacağını düşünmüyorum. Sanırım buna paralellikler olacak, muhtemelen reformlara ve din savaşlarına ve iç çekişmelere yol açan çok sallantılı uzlaşmalara bakabiliriz.

Avrupa Birliği endüstri için kapsamlı bir çerçeve geliştirmek için adımlar atarken, kripto para birimi alanının düzenlenmesi son iki yılda Avrupa çapında önemli bir tartışma konusu oldu.

Yazar: Sena Karakılıç

TerraUSD (UST) Nedir?

Kripto para piyasası, derin bir düşüşün içinde. Terra tarafından çıkarılan ve ABD doların sabitlenen stablecoin UST de zor günlerden geçiyor. Kısa süre önce 1 doların altına inen “UST nedir?” sorusuna bu yazımızda yanıtlıyoruz. Terra kripto para projesini yöneten Terraform Labs, artan popülerlikten faydalandı. Şirket yaptığı açıklamada, Arrington Capital, Lightspeed Venture Partners ve Pantera Capital gibi ...

Bağlantıyı kopyala