Bitcoin (BTC) $ 61,984.61 0.28%
Ethereum (ETH) $ 2,417.55 0.82%
BNB (BNB) $ 564.77 2.28%
Solana (SOL) $ 143.21 0.69%
XRP (XRP) $ 0.531583 0.62%
Cardano (ADA) $ 0.350756 0.39%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109651 1.62%
Al veya Sat Paribu

Binance US Önemli Bir İsmi İşe Aldı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in ABD operasyonlarını yöneten Binance US, geçtiğimiz hafta Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından dava edilmişti. Binance US, kendisine açılan dava sonrasında önemli bir işe alım gerçekleştirdi.

Binance US, Hukuk Ekibine Önemli Bir Takviye Yaptı

Binance’in ABD’deki kuruluşu olan Binance.US, hukuk ekibine Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) eski icra bölümü eş direktörü George Canellos dahil olmak üzere Milbank LLP’den dört avukat dahil etti. George Canellos, SEC’deki görevi esnasında 1.300 avukatın denetiminden sorumluydu ve eş zamanlı olarak New York Güney Bölgesi’ndeki ABD Savcılığı’nda büyük suçlar birimini yönetiyordu. Gerçekleştirilen atama, kripto para borsası Binance US’un geçen hafta Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından açılan davanın ardından geldi. Eski SEC İnternet Uygulama Ofisi Şefi John Reed Stark, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Binance, hukuki bir yargılama için hazırlanıyor ve dünyanın en prestijli savunma avukatlarını işe almaya devam ediyor.

Son olarak Binance.US’un hukuk ekibine dahil olan diğer avukatlar ise Adam Fee, Matthew Laroche ve Andrew LeBlanc oldu.

Yazar: Burak Köse

Uniswap Rakipleri: Curve, Balancer ve Sushiswap

Hatırlarsanız geçtiğimiz yazıda en büyük merkeziyetsiz borsa olan Uniswap’tan bahsetmiştik. Bu yazımızda ise DeFi dünyasındaki diğer merkeziyetsiz borsalara ve Uniswap’tan ne şekilde farklılaştıklarına bakalım. Kısaca hatırlamak gerekirse Uniswap, çiftli (iki tokena sahip) havuzlar aracılığıyla, işlem yapmak isteyenlere emre amade (istendiği anda) alım-ya da imkanı verebilen bir borsa. Klasik borsalara giriş yapamayan ya da yapmayı zahmetli ...

Bağlantıyı kopyala