Bitcoin (BTC) $ 61,984.61 0.28%
Ethereum (ETH) $ 2,417.55 0.82%
BNB (BNB) $ 564.77 2.28%
Solana (SOL) $ 143.21 0.69%
XRP (XRP) $ 0.531583 0.62%
Cardano (ADA) $ 0.350756 0.39%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109651 1.62%
Al veya Sat Paribu

BlockFi, Müşteri Para Çekme İşlemleri İçin Tarih Verdi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto kredi platformu BlockFi’nin iflas mahkemesi süreci devam ediyor. BlockFi tarafından yapılan son açıklamada, müşteri para çekme işlemleri için tarih açıklaması yapıldı.

BlockFi, Para Çekme İşlemlerini Tekrar Başlatma Planlarını Açıkladı

Kripto kredi verme platformu BlockFi, geçtiğimiz yıl FTX kripto para borsasının çöküşü sonrasında para çekme işlemlerini askıya almak zorunda kalmıştı.

Şirket tarafından yapılan son açıklamada, bu yaz itibariyle müşterilerin paralarını geri almalarını sağlamak adına gerekli süreçleri ve testleri tamamlama aşamasında olduklarını dile getirdi. BlockFi tarafından müşterilere gönderilen bir e-posta’da şirket şu ifadeleri kullandı:

Bu aşamada, BlockFi Cüzdan hesaplarında bulunan dijital varlıkların çekilmesine, müşteri taleplerine bağlı olmaksızın izin verme durumunda olacağız.

BlockFi, para çekme işlemlerinin toplu bir şekilde yapılması gerektiğini ve bu konuda hakları olan müşterilerin bir e-posta ile bilgilendirileceğini belirtti. Ayrıca, şirket, müşterilere para çekme işlemleri için üçüncü taraf cüzdanlar kurmalarını öneriyor. Son olarak BlockFi, 13 Kasım’da müşteri para çekme işlemlerini askıya alması ve ardından iki hafta sonraki Bölüm 11 iflas koruması başvurusunun ardından, müşteri geri ödemelerini sağlama konusunda zorluklar yaşamıştı.

Yazar: Burak Köse

Ünlü analistten halving sonrası Bitcoin fiyat tahmini

Son Bitcoin düzeltmesini doğru tahmin eden ünlü analist Markus Thielen, önümüzdeki ay gerçekleşmesi beklenen Bitcoin halving’inden sonra fiyatın 140.000 dolara ulaşabileceğini öngördü. Kripto para piyasası boğa iştahıyla hareketliliğini sürdürürken Bitcoin (BTC) için fiyat tahminleri gelmeye devam ediyor. Lider kripto para birimi Bitcoin, önümüzdeki ay gerçekleşecek halving’e odaklanmış durumda. Analistler, halving üzerinden BTC fiyatının gidişatı hakkında ...

Bağlantıyı kopyala