Bitcoin (BTC) $ 62,809.83 1.55%
Ethereum (ETH) $ 2,450.50 2.10%
BNB (BNB) $ 567.17 0.98%
Solana (SOL) $ 146.21 2.82%
XRP (XRP) $ 0.53397 0.57%
Cardano (ADA) $ 0.354393 1.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.111526 2.88%
Al veya Sat Paribu

Binance, Fransa’da Soruşturma Altında!

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Binance, yerel makamlar tarafından dijital varlık hizmetlerinin yasadışı sağlanması ve ağırlaştırılmış kara para aklama eylemleri nedeniyle soruşturma altında bulunuyor.

Fransa, Kara Para Aklama Nedeniyle Binance’e Dava Açtı

Paris savcısı CoinDesk’e verdiği demeçte, Binance’in yerel müşterilere yasa dışı bir şekilde dijital varlık hizmetleri sağladığını ve kötü kara para aklama kontrolleri uyguladığını söyledi. Binance, yerel makamlar tarafından dijital varlık hizmetlerinin yasadışı sağlanması ve ağırlaştırılmış kara para aklama eylemleri nedeniyle soruşturma altında bulunuyor.

binance 1

Paris Cumhuriyet savcılığı Binance’in yerel müşterilere yasadışı olarak dijital varlık hizmetleri sağladığını ve kara para aklama işlemleri uyguladığını söyledi.

Paris Cumhuriyet Başsavcılığı, “Arama sırasında toplanan belgesel ve bilgisayar unsurlarının artık derinlemesine bir çalışmanın konusu olması gerekecek” dedi.

Binance ise konuya ilişkin olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Fransa’da bu ziyaretler, tüm finansal kurumların uyması gereken düzenleyici yükümlülüklerinin bir parçası.

Yazar: Sena Karakılıç

Bitcoin ve Ether toparlandı: Yükseliş devam edecek mi?

Lider kripto para birimi Bitcoin 64.500 dolar seviyesinden, altcoin’lerin öncüsü Ether ise 3.400 dolar bölgesinden destek alarak toparlanma sinyali verdi. Bitcoin (BTC) ve Ether (ETH), sert düşüşlerin yaşandığı ve önemli fiyat seviyelerinin destek görevi üstlendiği bir hafta sonunu geride bıraktı. Kripto para piyasası, hafta sonu oldukça fazla kan kaybı yaşadı. Likidasyon verileri yarım milyar dolara ...

Bağlantıyı kopyala