Bitcoin (BTC) $ 62,249.68 0.08%
Ethereum (ETH) $ 2,430.47 0.74%
BNB (BNB) $ 563.70 0.42%
Solana (SOL) $ 144.43 0.88%
XRP (XRP) $ 0.532305 0.19%
Cardano (ADA) $ 0.350468 0.54%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109869 0.74%
Al veya Sat Paribu

Binance ve SEC, Müşteri Fonlarını Geri Taşımak için Anlaştı 

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Binance, Binance.US ve Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), kısa vadede yalnızca Binance.US çalışanlarının müşteri fonlarına erişebilmesini sağlayacak bir anlaşma duyurdu.

Daha önce SEC, Binance US‘nin varlıkları denizaşırı yerlere taşıyabileceğinden endişe duyduğunu dile getirmişti. Bu gerekçeyle hareket eden düzenleyici kurum, ABD merkezli borsanın varlıklarının dondurulmasını talep etti. Binance US‘nin avukatları ise böyle bir kararın ölüm cezası anlamına geldiğini söyleyerek uzlaşma çağrısında bulundu.

Binance US ve SEC Uzlaşmaya Gitti

Binance, Binance US ve SEC arasında bir uzlaşma gerçekleştiğini açıkladı. Bu uzlaşmaya göre Binance, Binance US varlıklarına karışmayacak. Binance.US, davayı denetleyen federal hakimin hâlâ onayını gerektiren anlaşma kapsamında, hiçbir Binance Holdings yetkilisinin çeşitli cüzdanları, donanım cüzdanları veya Binance’e root erişimi için özel anahtarlara erişimi olmamasını sağlamak için adımlar atacak.

binance jRSV cover

Binance’in ABD iştiraki geçen hafta dolar mevduatını durdurdu ve SEC’in bir mahkemeden varlıklarını dondurmasını istemesinin ardından müşterilerine dolar fonlarını çekmeleri için 13 Haziran’a kadar süre verdi.

Yazar: Sena Karakılıç

DAO’lar Yeni Nesil Oyunları Nasıl Tanımlıyor?

Son yıllarda, NFT’ler ve oyna-kazan (P2E) oyunları, doğal olarak oyunlarda Blockchain teknolojisinin kullanımı ile ilgili tartışmalara neden oldu. Axie Infinity gibi projelerin başarılarıyla, NFT’lerin ve blok zinciri tabanlı oyunların oyunun geleceğinde önemli bir rol oynayacağına dair çok az şüphe var. Ancak dikkatler bu ikisi üzerindeyken, blok zinciri teknolojisinin diğer yenilikçi ürünleri, oyun oynama üzerinde eşit ...

Bağlantıyı kopyala