Bitcoin (BTC) $ 61,918.59 0.76%
Ethereum (ETH) $ 2,399.11 1.32%
BNB (BNB) $ 561.57 0.85%
Solana (SOL) $ 142.40 1.05%
XRP (XRP) $ 0.534436 0.52%
Cardano (ADA) $ 0.348898 1.03%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108507 1.25%
Al veya Sat Paribu

BitGo, Prime Trust Anlaşmasından Çekildi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto saklama şirketi BitGo, Prime Trust satın alınımı iptal ettiğini duyurdu. Şirketin Twitter hesabınan yapılan paylaşımda, kararın önemli çalışmaların ardından alındığı belirtildi. Kararın kolay alınmadığını belirten BitGo, kripto varlıklara güven sağlama misyonlarına bağlı kalmaya devam edeceklerini bildirdi.

kripto sirketi bitgo italyada calisma lisansi aldi 2

BitGo, Prime Trust’tan Vazgeçti

Kripto saklama şirketi BitGo, Prime Trust’ı satın almaktan vazgeçti. Şirket, satın alma planının iptal edildiğini bildirdi. BitGo ile Prime Trust, bu ay başlarında satış için ön anlaşma yapmıştı.

Prime Trust, TrueUSD (TUSD) stablecoin’ini ihraç ediyordu. Şirket ile bankacılık ilişkisi olan TrueUSD, bazı sorunlar nedeniyle stablecoin basım ve itfalarını durdurmuştu. TUSD, Prime Trust ile yürüttüğü ortak çalışmaların sonlandırıldığını açıklamıştı. Binance, BUSD’de yaşadığı sorunların ardından TUSD’yi öne çıkarmaya başlamıştı.

Prime Trust iştiraki Banq, geçen hafta iflas koruma başvurusunda bulunmuştu. İflas başvurusunda şirketin 5,4 milyon dolarlık yükümlülüğe karşılık yaklaşık 17,72 milyon dolarlık varlığı gösterilmişti.

Güney Koreli kripto kredi şirketi Haru Invest’in operasyonlarını durdurmasının arkasındaki nedenin Prime Trust‘taki sorunlar olduğu iddia edilmişti. Haru Invest, bugün 100’den fazla çalışanını işten çıkaracağını bildirmişti.

Yazar: Göker Bilgiç

ABD Hazinesinden Dikkat Çeken Kripto Para Yorumu

ABD Hazine Bakanlığı, uyguladığı ekonomik ve mâli yaptırımların kapsamlı incelemesinin sonuçlarını paylaştı. Kurum ulusal güvenlik ile ABD çıkarlarını şimdi ve gelecekte desteklemedeki etkinliklerini korumak ve artırmak için kripto para konusunda tavsiyeler yayınladı. Bakan Yardımcısı Adeyemo, konuyla alakalı olarak şu açıklamalarda bulundu: “Yaptırımlar, ulusal güvenlik çıkarlarımızı ilerletmek için temel olarak önemli bir araçtır. Hazine’nin yaptırım incelemesi, ...

Bağlantıyı kopyala