Bitcoin (BTC) $ 61,956.60 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,417.87 0.04%
BNB (BNB) $ 562.82 0.80%
Solana (SOL) $ 142.65 0.54%
XRP (XRP) $ 0.530657 0.28%
Cardano (ADA) $ 0.349755 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108762 0.19%
Al veya Sat Paribu

ETF Ortaklıklarıyla Coinbase Hisseleri Yükselmeye Devam Ediyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Amerika Birleşik Devletleri’nin en büyük kripto para borsası olan Coinbase’in yüzü borsada gülüyor. ETF ortaklıklarının ortaya çıkmasıyla birlikte Coinbase hisseleri yükselişe geçti.

Coinbase Hisselerinde Artış Sürüyor

Kripto para borsası Coinbase, kripto borsasının önerilen spot bitcoin borsa yatırım fonlarında Fidelity ve diğer ihraççılarla ortaklık kurduğu haberleri sonrasında hisseleri değer kazanıyor. Verilere göre Coinbase hisseleri gün ortasında yüzde 12’nin üzerinde değer kazanmış durumda.

Söz konusu kazançlar, hisse senedini yılın başından bu yana yüzde 138’den fazla yükselten daha geniş bir ralliye eklenmiş durumda. Gün içinde elde edilen kazançlar geniş çaplı kripto piyasasını geride bıraktı. Lider kripto para birimi Bitcoin’in fiyatı haberin yazımı esnasında sadece yüzde 1.37 oranında değer kazandı.

Coinbase, dünyanın en büyük varlık yönetimi şirketlerinden birisi olan Fidelity’nin Bitcoin ETF başvurusunu yeniden sunmasının ardından gündeme geldi. Şirket, Coinbase’in spot piyasadaki manipülasyonun izlenmesine yardımcı olmak için kendisiyle birlikte çalışacağını açıkladı.

Son olarak Hisse senedi ticareti devi Cboe, SEC’in piyasa gözetim anlaşması yaptığı borsayı açıklamadığı için ilk başvurusunun yeterli olmadığı yönündeki endişelerini dile getirmesinin ardından Fidelity’nin başvurusunu yeniden sundu.

Yazar: Burak Köse

Standard Chartered’dan iyimser Ether ETF tahmini

ABD’de yıllardır bekleyen spot Bitcoin ETF başvurularının onay almasının ardından gözler Ether’e çevrildi. Kripto para yatırımcıları spot Ether ETF’lerin ne zaman listeleneceğini tartışırken dev yatırım bankasından bir tahmin geldi. İngiliz bankacılık devi Standard Chartered’ın forex ve dijital varlık araştırma başkanı Geoffrey Kendrick, yakın tarihte paylaştığı notta ETH fonlarının yaz gelmeden onay alacağı tahmininde bulundu: “ABD’de ...

Bağlantıyı kopyala