Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

SEC, DeFi Protokolü BarnBridge’i Soruşturuyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), DeFi protokolü BarnBridge DAO hakkında soruşturma başlattı. BarnBridge DAO, DeFi protokolü üzerindeki tüm çalışmaların durdurulmasını istedi. SEC‘in protokole neden soruşturma başlattığı bilinmiyor.

SEC DeFi Protokolu BarnBridgei Sorusturuyor7

SEC, BarnBridge Protokolü Hakkında Soruşturma Başlattı

Kripto paralara tavrını sertleştiren SEC, borsaların ardından DeFi protokolü BarnBridge DAO’yu hedefine aldı. BarnBridge DAO’dan üyelere SEC‘in başlattığı soruşturma nedeniyle tüm projeleri durdurmaları söylendi.

Merkeziyetsiz organizasyonun avukatı Douglas Park, platformun Discord kanalından yaptığı paylaşımında SEC’in BarnBridge DAO‘yu ve DAO ile ilişkili kişileri soruşturduğunu açıkladı. Park, potansiyel yasal sorumluluğu azaltmak amacıyla bazı önerilerini açıkladı. Öneriler arasında likidite havuzlarının kapatılması dahil BarnBridge üzerindeki tüm çalışmaların durdurulması yer aldı. Üyelerin DAO’nun yatırım çalışmalarından kaynaklanan işler için ücret almamasını da önerdi. ‘Lord Tyler’ olarak tanınan kurucu ortak Tyler Ward da Park’ın açıklamalarını doğruladı.

SEC‘in BarnBridge DAO’ya neden soruşturma açtığı bilinmiyor. Park, soruşturmanın devam ettiğini ve gizlilik nedeniyle sınırlı bilgi paylaşılabileceğini açıkladı. BarnBridge (BOND) token sahipleri 30 Haziran ve 3 Temmuz tarihleri arasında Park&Dibadj hukuk şirketinin yasal işler için danışman olarak tutulmasını oyladı. Üyelerin tamamı teklifi kabul etti ve 213 bin oy kullanıldı. Teklifin zamanlaması ise soruşturmanın 30 Haziran’dan önce başlatılmış olabileceğini akıllara getirdi. CoinGecko’ya göre BOND fiyatı soruşturmanın ardından yüzde 1,9 düşüşle 3,12 dolara geriledi. Token, 27 Ekim 2020’de 185,7 dolarlık tüm zamanların en yüksek fiyatını görmüştü.

Yazar: Göker Bilgiç

Bitcoin’e Volkan Takviyesi: El Salvador

Bitcoin ile 2013 yılında tanıştığımda, Bitcoin’in blokzincir teknolojisi aracılığıyla bireylere verdiği güç, sunduğu fırsatlar beni oldukça heyecanlandırmıştı çünkü mevcut finansal sistem bireyleri önemli ölçüde sınırlarken merkezi kurumlara geniş, sınırlandırıcı yetkiler veriyordu. Bu sistem, neredeyse tamamen bireylerin denetiminin dışındayken hem oldukça hantal hem de maliyetli bir işleyişe sahipti. Bununla birlikte akreditasyon süreçleri nedeniyle finansal katılım açısından ...

Bağlantıyı kopyala