Bitcoin (BTC) $ 62,124.64 0.20%
Ethereum (ETH) $ 2,428.49 0.33%
BNB (BNB) $ 562.80 0.12%
Solana (SOL) $ 144.13 0.34%
XRP (XRP) $ 0.530968 0.19%
Cardano (ADA) $ 0.349591 1.22%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10938 0.01%
Al veya Sat Paribu

Nil Foundation, Fabric Cryptography ortaklığını duyurdu

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Nil Foundation, yeni ortaklıklar kurarak operasyonlarını genişletmeye devam ediyor. Nil Foundation son olarak Fabric Cryptography ile ortaklık kurduğunu açıkladı.

Nil Foundation ve Fabric Cryptography Ortaklık Kurdu

“=nil; Foundation” olarak da bilinen ZK teknoloji geliştiricisi Nil Foundation, kriptografik donanım üreticisi Fabric Cryptography ile kriptografi ve dış kaynaklı kanıt üretimi için merkezi olmayan bir pazar oluşturmak üzere ortaklık kurduğunu açıkladı. Kurulan bu ortaklıkla birlikte nihai hedefi daha hızlı, daha ölçeklenebilir, daha özel ve birlikte çalışabilir sıfır-bilgi hesaplamayı kolay hale getirmek hedefleniyor.

Konu hakkında açıklama yapan Fabric Cryptography CEO’su Michael Gao konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

Kriptografinin bir sorunu var. Her gün yeni protokoller, yeni paralar ve yeni projeler ortaya çıkıyor. Halk, blok zinciri teknolojisini spekülasyonlarla ve gerçek dünya uygulamalarının eksikliğiyle ilişkilendirmeye devam ediyor.

Nil Foundation kurucusu Mikhail Komarov ise yaptığı açıklamada, “Geliştiriciler, hesaplamaları kanıtlamak için zkLLVM devrelerinin donanım hızlandırmalı performansını takdir ederken, kanıt üreticileri de Fabric’in Proof Market’teki VPU’su ile gelişmiş karlılığın keyfini çıkarabilir” dedi.

Son olarak Nil Foundation, geliştiricilerin yeni programlama dilleri öğrenme ihtiyacını ortadan kaldırarak Ethereum Blockchain ağlarını ve uygulamaları oluşturmak için C++ gibi popüler kodlama dillerini kullanmalarına olanak tanıyan ilk sıfır bilgi oluşturucusu zkLLVM’yi Şubat ayında duyurmuştu.

Yazar: Burak Köse

Kripto Cüzdanı MetaMask, EIP-4361’i Ekledi

Blockchain yazılım şirketi Chainalysis’in girişimlerinden birisi olan kripto cüzdan servisi MetaMask, kullanıcı deneyimini iyileştirmek için yeni adımlar atmaya devam ediyor. MetaMask kullanıcıların kripto cüzdanı ile internet sitelerinde güvenli bir şekilde oturum açmaları için EIP-4361’i eklediğini açıkladı. MetaMask Cephesinden Yeni Bir Adım Ethereum tabanlı kripto cüzdan uygulaması MetaMask, artık kullanıcıların internet hizmetlerini doğrulamak için kripto cüzdanını ...

Bağlantıyı kopyala