Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Binance, işten çıkarmalara ek çalışanların sosyal haklarını da kısıyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Dünyanın en büyük kripto para borsası konumunda olan Binance, Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından geçtiğimiz aylarda dava edilmişti. Yaşanan bu olayın ardından Binance, işten çıkarmalara ek olarak, çalışanlarının sosyal haklarında da kesintiye gitmeye başladı.

Binance Cephesinde Sosyal Haklarda Kesintiye Gitti

Kripto para borsası Binance, WSJ’nin haberine göre geçtiğimiz aylarda yaşanan düzenleyici baskılarıyla birlikte bazı çalışanlarıyla yollarını ayırmıştı. Yine WSJ’nin haberine göre Binance, çalışanların çeşitli sosyal haklarında kesintiye gitmenin yanı sıra, kapsamlı bir işten çıkarma dalgası da gerçekleştiriyor.

Habere göre, bir zamanlar global çapta 8.000’den fazla kişiyi bünyesinde barındıran bu ‘öncelikle uzaktan’ çalışan firma, yakın zamanda 1.000’den fazla çalışanını işten çıkarmış durumda.

Tüm bunlara ek olarak Binance’in çalışanların cep telefonu ödemeleri, spor salonu maliyetleri ve evden çalışma giderlerini azalttığı da The Wall Street Journal tarafından belirtiliyor. Şirket, azalan pazar payı ve bir dizi düzenleme ile ilgili sorunlarla birlikte bu eylemleri gerçekleştiriyor.

Yazar: Burak Köse

DeFi Protokolü DEGO Finance Hacklendi

Yakın zaman önce faaliyete geçen DeFi protokolü DEFO Finance, bugün üzücü bir haber verdi. Platformun Twitter hesabından yapılan duyuruya göre, DEGO Finance hacklendi. DEGO Finance Hacklendi, Zarar Belli Değil Bu sabah “DEGO Finance hacklendi” haberleri gündeme geldi. Ekip, uğradığı saldırıyı Twitter hesabı üzerinden duyurdu. DEGO, mevduatlarını kapatmak için Binance gibi büyük borsalarla iletişime geçti. Atılan ...

Bağlantıyı kopyala