Bitcoin (BTC) $ 62,233.67 1.44%
Ethereum (ETH) $ 2,424.04 1.96%
BNB (BNB) $ 563.89 2.19%
Solana (SOL) $ 144.55 3.39%
XRP (XRP) $ 0.532664 1.65%
Cardano (ADA) $ 0.353447 0.63%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109629 1.74%
Al veya Sat Paribu

Bitmain yeni madencilik makinelerini sunuyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Kripto para madencilik ekipmanı üreticisi Bitmain, bu alanda yeni ürünler sunmaya devam ediyor. Bitmain son olarak Filecoin madencilik sektörüne adım atmaya hazırlanıyor.

Bitmain’den Filecoin için Çift Yönlü Hizmet

Kripto para ve Bitcoin madencilik cihazları üreticisi olan Bitmain, kripto madencilik sektöründe yeni bir adım atıyor. Bitmain yeni adımı ile birlikte Filecoin madencilik makinelerini piyasaya sürüyor.

Kripto para madencilik ekipmanı üreticisi Bitmain, Filecoin madencilik sektörüne adım atmaya hazırlanıyor ve bu yeni model için 38.888 dolarlık bir fiyat belirliyor.

Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre bu makineler 4.300T hash oranına sahip ve kullanıcılar, makineleri Bitmain’in ortağı olan Antpool madencilik platformunda bulundurarak, satın aldıktan hemen sonra ödül kazanmaya başlayabiliyor.

Filecoin, merkezi olmayan bir depolama ağı oluşturmak için madencilik ve staking’in özgün bir birleşimini sunmaktadır. Depolama sağlayıcıları, verilerin depolanması ve alınması için bilişim kaynaklarına katkıda bulunurken, depolama kapasitelerine bağlı olarak madencilik ödülleri elde ederler. Aynı zamanda, token sahipleri, ağı yönetimini ve konsensüsünü desteklemek amacıyla FIL tokenlerini stake edebilir ve staking ödülleri kazanabilirler.

Son olarak madencilik makinelerine ek olarak, Bitmain aylık yüzde 0,5 ücret karşılığında kullanıcıların token’lerini Antpool gibi bir üçüncü partiye devretmelerine izin veren bir stake etme hizmeti de sunuyor. Şirket, Filecoin madencilik makinelerinin satışına 21 Temmuz tarihinde başlanacağını açıkladı.

Yazar: Burak Köse

Anthony Scaramucci, FTX İle İlgili Fikrini Değiştirdi

Yatırım şirketi SkyBridge Capital‘in kurucusu Anthony Scaramucci, FTX ile ilgili görüşünü değiştirdi ve “Artık dolandırıcılık olduğu çok açık” dedi. CNBC’ye açıklama yapan Scaramucci, FTX’in iflasına ilişkin, “Artık dolandırıcılık olduğu çok açık. Tüm bunları yasal sistemin belirlemesine izin vermemiz gerekecek” ifadelerini kullandı. Scaramucci, daha önce yaptığı açıklamada FTX’in iflasına ilişkin kesin bir yargıya varmaktan kaçınmış ve ...

Bağlantıyı kopyala