Bitcoin (BTC) $ 61,956.60 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,417.87 0.04%
BNB (BNB) $ 562.82 0.80%
Solana (SOL) $ 142.65 0.54%
XRP (XRP) $ 0.530657 0.28%
Cardano (ADA) $ 0.349755 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108762 0.19%
Al veya Sat Paribu

Terraform Labs’ın yeni CEO’sundan itiraf

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Blockchain şirketi Terrra’nın arkasındaki şirket olan Terraform Labs’ın yeni vekaleten CEO’su Chris Amani, şirketin çeşitli projeleri geliştirme çabalarının sürekli olarak suçlamalar tarafından baltalandığını belirtti. Amani, bu durumun Terra’yı ‘aşılması gereken büyük bir dağ’ ile karşı karşıya bıraktığını ifade etti.

Terra’nın Başı Yeni Suçlamalarla Dertte

Terraform Labs’ın yeni vekaleten atanmış CEO’su Chris Amani, sürekli olarak ortaya çıkan suçlamaların, şirketin bir dizi projeyi geliştirme çabalarını düzenli olarak engellediğini, böylece Terra’nın “aşılması gereken büyük bir dağ” ile karşı karşıya olduğunu belirtti.

Amani, bu açıklamaları kısa bir süre önce gerçekleştirilen bir topluluk toplantısında yaparak, Terra’nın karşılaştığı zorlukları paylaştı. Bu konuşma, eski CEO Do Kwon‘un hukuki sıkıntılarına rağmen, Amani’nin Terra’nın yeni CEO’su olarak görevlendirilmesinin hemen ardından gerçekleşti.

Amani, suçlamaların, Kwon’un hâlâ Karadağ’daki bir hapishanede bulunurken ve ABD veya Güney Kore’ye iadesi muhtemelken, Terra’nın yakın zamanda elde ettiği hızı aksattığını belirtti. Konu hakkında yaptığı açıklamada Amani şu ifadeleri kullandı:

Her seferinde biraz ilerleme kaydettiğimizde, bir suçlama ya da işlerimizi sekteye uğratacak başka bir olay oluyordu.

Yazar: Burak Köse

Bitcoin Madencisi CleanSpark, Madencilik Tesisi Satın Aldı

Kripto para sektöründe son dönemde birçok satın alma işlemi gerçekleştiriliyor. Bu kez Bitcoin madencisi CleanSpark, Bitcoin madencisi Waha Technologies’den 16.2 milyon dolara 36 megavatlık bir madencilik tesisi satın aldığını açıkladı. CleanSpark, Madencilik Tesisi Satın Aldı Bitcoin madencisi CleanSpark, ABD’nin Georgia eyaletindeki bir tesis ve Bitcoin madencilik teçhizatı için 25.1 milyon dolar harcadı. Yapılan basın açıklamasına ...

Bağlantıyı kopyala