Bitcoin (BTC) $ 61,979.61 0.29%
Ethereum (ETH) $ 2,418.99 0.07%
BNB (BNB) $ 562.89 0.05%
Solana (SOL) $ 143.20 0.67%
XRP (XRP) $ 0.531046 0.33%
Cardano (ADA) $ 0.34943 1.22%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108856 0.31%
Al veya Sat Paribu

Binance’ten yüksek riskli varlıklar için yeni adım

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para borsası Binance, yüksek riske sahip token’lar için yeni özelliğini duyurdu. Borsa, yüksek volatilite ve riskli token’lar için Seed Tag ve Monitoring Tag etiketlerinin uygulanacağını bildirdi.

Binance ile Arjantinin yollari ayrildi

Binance, yüksek riskli varlıklar için harekete geçti

Binance, yüksek riske sahip token’lar için yeni özelliğini duyurdu. Yapılan değişikliklerin topluluğun geri bildirimleri çerçevesinde yapıldığı aktarıldı. Borsa, kullanıcıların ilgili etiketlere sahip varlıkların ticareti için ilgili testleri geçmesi ve kullanım koşullarını kabul etmesi gerektiğini vurguladı. Binance, böylece testler ile kullanıcıların risklerin farkında olmasının sağlanacağı kaydedildi.

Borsa, Seed Tag’in (Tohum Etiketi) Innovation Zone’un yerini alacağını ifade edildi. İnovasyon Bölgesinde listelenen tüm token’lara ve riskli projelere Seed Tag etiketi uygulanacak.

Listelenen diğer token’lara kıyasla belirgin şekilde daha yüksek oynaklık ve risk sergileyen varlıklar ise Monitoring Tag (İzleme Etiketi) kulllanılacak. Binance‘ten yapılan açıklamaya göre İzleme Etiketi kullanılacak varlıklar şu şekilde:

Akropolis (AKRO), AirDAO (AMB), Ark (ARK), Bitshares (BTS), Cream Finance (CREAM), DREP (DREP), aelf (ELF), FTX Token (FTT), Gifto (GFT), JasmyCoin (JASMY), Linear (LINA), Loom Network (LOOM), Enzyme (MLN), Multichain (MULTI), openANX (OAX), OmiseGO (OMG), Ooki Protocol (OOKI), PERL.eco (PERL), pNetwork (PNT), Ren (REN), Sonm (SNM), Serum (SRM), Tornado Cash (TORN), Voyager (VGX), WazirX (WRX) ve DFI.Money (YFII)

Yazar: Göker Bilgiç

Binance Dubai’de Lisans Aldı

Kripto para borsası Binance, Dubai‘de lisans aldı. Birleşik Arap Emirlikleri‘nin yedi emirliğinden biri olan Dubai kısa süre önce kapılarını kripto şirketlerine açmıştı. Dubai Emiri Şeyh Muhammed bin Raşid Al Maktum‘un, kripto yasasını kabul ettiklerini duyurmasıyla ülke Orta Doğu pazarında atılım yapmıştı. Dijital varlıklarda küresel olarak “büyük bir oyuncu” olmayı hedefleyen Dubai, kripto borsaları için merkez ...

Bağlantıyı kopyala