Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Demokratlar kripto piyasası düzenlemesi konusunda itirazlarda bulunuyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

ABD Temsilciler Meclisi’nde bir grup deneyimli politikacı, stablecoin’lerle ilgili bir düzenleme çerçevesi oluşturma konusunda anlaşma sağlanabileceğine dair umutlarını ifade etti. Bununla birlikte, bazı Demokratlar, kripto para piyasasını düzenlemeyi amaçlayan ayrı bir yasa tasarısına karşı çıktıklarını belirttiler, çünkü bu tasarının kripto sektörüne aşırı derecede destekçi olduğunu düşünüyorlar.

Temsilciler Meclisi’nin Deneyimli Üyeleri Stablecoin Düzenlemeleri Konusunda Umutlu

Amerika Birleşik Devletleri’nde, stablecoin’lerle ilgili geniş çaplı bir düzenleme oluşturulabileceğini öne süren Temsilciler Meclisi’ndeki tecrübeli üyeler bulunuyor. Diğer yandan, bazı Demokratlar kripto para birimleri ile ilgili bir yasa tasarısına karşı çıktılar ve bunun nedenini ise bu tasarının kripto sektörüne çok fazla destek verdiği olarak açıklıyorlar.

Temsilciler Meclisi Finansal Hizmetler Komitesi’nin önde gelen Demokratı olan Temsilci Maxine Waters, komite üyelerinin yasa tasarısını incelediği Çarşamba günü yaptığı bir açıklamada, Cumhuriyetçilerin büyük bir piyasa düzenleme tasarısı ile yatırım koruma yasalarını revize etme kararını hayal kırıklığına uğratıcı bulduğunu belirtti.

Ancak, Waters ve Finansal Hizmetler Komitesi Başkanı Patrick McHenry, devam eden müzakerelerin, Perşembe günü bir oylamanın planlandığı stablecoin yasa tasarısı ile daha büyük bir uyum sağlama potansiyeli olduğu konusunda umutlular.

Konu hakkında açıklama yapan McHenry şu ifadeleri kullandı:

Finansal Hizmetler Komitesi’nde görevli Cumhuriyetçi ve Demokrat ekiplerin Hazine ile yapılan toplantılarda iyi niyetle ve titiz bir şekilde çalışmaya devam ediyor.

Yazar: Burak Köse

Munity Ekosistemi ve Beam ortaklığı: Mobilde Web3 at yarışı için yeni bir çağ!

Hungri Games, benzersiz oyunlar geliştirerek Web3 oyunlarında yeni bir standart belirleyen Beam ile özel bir ortaklık kurduğunu duyurmaktan heyecan duyuyor. Bu iş birliği, Munity Ekosistemi’nin canlı oyunlarını globaldeki en büyük web3 oyun platformu Beam’in ekosistemi aracılığıyla doğrudan dünya çapındaki oyuncuların erişimine sunarak heyecan verici bir yolculuğun başlangıcına işaret ediyor. Söz konusu iş birliğinin temelinde dünya ...

Bağlantıyı kopyala