Bitcoin (BTC) $ 61,918.59 0.76%
Ethereum (ETH) $ 2,399.11 1.32%
BNB (BNB) $ 561.57 0.85%
Solana (SOL) $ 142.40 1.05%
XRP (XRP) $ 0.534436 0.52%
Cardano (ADA) $ 0.348898 1.03%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108507 1.25%
Al veya Sat Paribu

HAQQ’tan hackathon için 50 bin dolar ödül

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Merkeziyetsiz bir ağ olan HAQQ, Istanbul Blockchain Week (IBW) hackathon’u için 50.000 dolar ödül vereceğini duyurdu. Yarışma, Solidity geliştiricilerini becerilerini test etmeye ve en iyi yeniliklerini ortaya koymaya davet etti.

HAQQ (Islamic Coin), IBW hackathon’u için dev ödülü açıkladı. Etkinlik kapsamında etik finansı teşvik etmek için 50 bin dolar ödül verileceği bildirildi. Etkinliğe katılım, 10 Ağutos’tan itibaren başladı.

HAQQ CEO’su Alex Malkov, teknoloji ve etik ilkeleri besleyen önemli etkinliğin katalizörü olmaktan heyecan duyduklarını ifade etti. Malkov, “IBW hackathon sponsorluğu teknolojiye yapılan bir yatırımdan çok daha fazlası. İnsanlara, yaratıcılığa ve Web3’ün adalet, sürdürülebilirlik ve kültürler arası iş birliği anlamına geldiği bir geleceğe yapılan bir yatırımdır” ifadelerini kullandı.

IBW kurucusu Erhan Korhaliller, “Hackathon, kolektif inovasyonun gücünden yararlanmak ve yeni nesil geliştiricilere ilham vermek için heyecan verici bir fırsat” dedi.

Hackathon, toplumsal değişimi ve etik finansmanı teşvik eden çözümlere yatırmayı amaçlıyor. Katılımcılar, Solidity programlama dilini kullanarak HAQQ Network’ün EVM ile karşılaştırılabilir zincirinin ayırt edici değerlerine vurgu yapacak. Yarışmacılar, “Merkeziyetsizleştirme yoluyla etik finansın güçlendirilmesi” temalı sosyal etki için DeFi alanında yarışacak.

IBW, 22-23 Ağustos tarihlerinde İstanbul Hilton Bomonti Otel’de gerçekleştirilecek. Etkinliğe geçen yıl 4 binin üzerinde katılım olmuştu. Blockchain dünyasının tüm paydaşlarının etkinlikte yer alması bekleniyor.

Yazar: BTCHaber

BingX saldırıya uğradı: Hangi altcoinler kayıp?

Kripto para borsası BingX, bu sabah yaptığı açıklamada bir siber saldırıya uğradığını duyurdu. Şirket CEO’su Vivien Lien, kullanıcıların tüm kayıplarını telafi edeceklerini açıkladı. Blokzincir güvenlik takipçisi PeckShield’ın paylaştığı verilere göre hackerlar BingX borsasından ilk saldırıda 26 milyon dolar değerinde kripto parayı kendi zimmetine geçirdi. İlk saldırıda 4 bin 526 adet Ethereum (ETH) ve 7 bin. ...

Bağlantıyı kopyala