Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

SEC ve Ripple arasındaki davada yargıç önemli bir talebi kabul etti

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ve Blockchain şirketi Ripple arasındaki davada yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak Yargıç Torres, SEC’in Ripple davasında ara temyiz başvurusunda bulunmak için izin talebini kabul ettiğini açıkladı.

Mahkemeden Önemli Karar

New York bölgesindeki bir mahkeme, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) Ripple Labs’a karşı sürdürmekte olduğu davadaki geçici temyiz başvurusu için onay verdi.

Hakim Analisa Torres’in belirttiğine göre, SEC’in temyiz başvurusunu 18 Ağustos’a kadar yapma hakkı var. Ripple şirketine ise itiraz metnini 1 Eylül tarihine dek sunma hakkı tanındı. SEC, yakın zamanda temyiz başvurusu yapmayı düşündüğünü açıklamıştı.

Öte yandan, Ripple konuya dair bir açıklama yaparak SEC’in bu adımını eleştirdi. Ripple, mevcut durumun, tüm tarafların anlaşmazlıklarını temyiz öncesi çözmesini öngören genel kuraldan sapmayı gerektirecek bir özellik taşımadığını belirtti.

Yazar: Burak Köse

Kripto Piyasası Dalgalanırken En Çok Düşen Kriptolar

Kripto para sektörü oldukça kritik bir dönemden geçiyor. Terra ekosisteminin çöküşünün yaraları henüz yeni yeni sarılırken bir darbe de FTX‘in iflası ile geldi. Borsanın yaşadığı likidite sorunları sonrası iflasına kadar giden süreçte birçok yatırımcı ve şirket zarar gördü. Doğal olarak bu durum lider kripto Bitcoin (BTC) ve altcoin’leri de etkiledi. Gelin bu hafta yaşanan kriz ...

Bağlantıyı kopyala