Bitcoin (BTC) $ 62,827.83 1.08%
Ethereum (ETH) $ 2,450.87 1.50%
BNB (BNB) $ 567.80 0.67%
Solana (SOL) $ 146.27 2.39%
XRP (XRP) $ 0.536836 1.25%
Cardano (ADA) $ 0.354024 0.38%
Dogecoin (DOGE) $ 0.112512 2.65%
Al veya Sat Paribu

Elon Musk’tan kriptoyu savunan başkan adayına destek

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Elon Musk, kriptoyu savunan ABD başkan adayı Vivek Ramaswamy‘a destek verdi. Musk, başkan adayının sosyal medyada dolaşan bir videosunu alıntılayarak, “Vivek Ramaswamy şimdiye kadarki en genç Cumhuriyetçi başkan adayı” paylaşımında bulundu. Tesla CEO’su, Ramaswamy’ın umut verici bir aday olduğunu ifade etti.

Elon Musktan kriptoyu savunan baskan adayina destek 1

Ramaswamy, dijital finans ve kripto paralar konusundaki samimi görüşleri ile tanınıyor. Başkan adayı, Miami’deki Bitcoin 2023 konferansında kampanyasında Bitcoin katkıları almaya istekli olduğunu ifade etmişti. Ramaswamy, 2024 ABD başkanlık seçimlerinde bu yaklaşımı benimseyen ikinci aday oldu.

Ramaswamy, etkinlik sırasında kripto paraları ile bağış için bir QR kodu tanıtmıştı. 6 bin 600 dolar civarındaki bağışlar için NFT verileceğini açıklamıştı. Diğer Cumhuriyetçi başkan adayı Ron DeSantis de kripto paralara karşı pozitif bir tutum benimsiyor.

Daha önce Demokrat aday Kennedy, Bitcoin ile bağış kabul edeceğini açıklamıştı. Robert Kennedy Jr., yedi çocuğunun her biri için 2 BTC alımı yaptığını duyurmuştu. Başkan adayı, ABD dolarını BTC ile destekleyeceğine dair söz vermişti.

Yazar: Göker Bilgiç

Neden Sadece 3 Maaş?

Perşembe günü tüm ulusal ve uluslararası basın yeni seçilen New York Belediye Başkanını konuşuyordu. “Eric Adams, şehri Bitcoin Merkezi haline getirmeyi vadetti kazandı” şeklinde haberler vardı. Bir konu daha işleniyordu onu yazının sonunda yorumlayacağım. Öncelikle bakalım: Bir belediye kriptoparalardan nasıl yararlanabilir? Belediyecilikte Bitcoin vb. kriptopara kullanmanın öncüsü Miami Belediye Başkanı Francis Suarez’di. Suarez önce Bitcoin’i ...

Bağlantıyı kopyala