Bitcoin (BTC) $ 61,979.61 0.29%
Ethereum (ETH) $ 2,418.99 0.07%
BNB (BNB) $ 562.89 0.05%
Solana (SOL) $ 143.20 0.67%
XRP (XRP) $ 0.531046 0.33%
Cardano (ADA) $ 0.34943 1.22%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108856 0.31%
Al veya Sat Paribu

Mahkeme, CEL’i menkul kıymet olarak görmedi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

İflas eden kripto şirketi Celsius‘un token’ı CEL ile ilgili mahkemeden ilginç bir karar çıktı. İflas hakimi, Ripple davasına atıfta bulunarak CEL’i ‘menkul kıymet’ olarak sınıflandırmaktan kaçındı.

apollo celsiusu satin almak icin teklif verdi 2

Mahkemeden CEL kararı

Yatırımcı Otis Davis, CEL token sahiplerinin yeni komite oluşturması kapsamında, mahkemeden Ripple/XRP davasında belirlenen emsal kararın tanınmasını talep etti. Mahkeme dosyasına göre, iflas hakimi devam eden Ripple Labs davası ışığında Celsius‘un yerel tokenı’nın bir menkul kıymet olup olmadığını söylemeyi reddetti. Mahkemenin baş yargıcı Martin Glenn, söz konusu talebi reddetti.

Geçen yıl iflas işlemlerine başlayan Celsius varlıklarının, Fahrenheit konsorsiyumuna satılması konusunda anlaşma yapılmıştı. Mahkemenin onayının ardından Celsius alacaklıları, Fahrenheit’a satışı ile ilgili karar verecek. Alacaklıların Fahrenheit‘a satışı değerlendirmek için bir ay süresi olacak. SEC davasından Ripple, kısmi zaferle ayrılmıştı.

Yazar: Göker Bilgiç

ABD’nin hedefindeki Rus madenciden yapay zeka yatırımı

Ukrayna-Rusya gerginliği nedeniyle yaptırımlara maruz kalan Rus Bitcoin madencisi BitRiver, bölgenin en büyük yapay zeka merkezi yatırımını yapıyor. Rus medyasına yansıyan haberlere göre BitRiver Group’un alt iştiraki, 2024’ün üçüncü çeyreğinde Rusya’da enerji-yoğun hesaplamaları yapma kapasitesine sahip en büyük veri merkezini inşa edeceğini belirtti. Basına konuşan Endüstriyel Madencilik Derneği direktörü Sergey Bezdelov, veri merkezinin 100 megawatt ...

Bağlantıyı kopyala