Bitcoin (BTC) $ 62,249.68 0.08%
Ethereum (ETH) $ 2,430.47 0.74%
BNB (BNB) $ 563.70 0.42%
Solana (SOL) $ 144.43 0.88%
XRP (XRP) $ 0.532305 0.19%
Cardano (ADA) $ 0.350468 0.54%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109869 0.74%
Al veya Sat Paribu

Cosmoverse, İstanbul’a Geliyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Cosmos ekosistemi ve birlikte çalışabilirliğe odaklanan Cosmoverse konferansı, Türkiye’ye geliyor. Etkinlik, 2-4 Ekim 2023 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek. Konferans, farklı ağlar arasındaki etkileşimi artırmak ve Cosmos topluluğunu diğer ekosistemlere bağını güçlendirmeyi amaçlıyor.

Cosmoverse Istanbula Geliyor2

Cosmoverse, Türkiye’de düzenlenecek

Kripto dünyasının önde gelen konferanslarından biri olan Cosmoverse, Türkiye’de düzenlenecek. Etkinliğe ilişkin değerlendirmelerde bulunan Cosmoverse Kurucu Ortağı Juri Maibaum, “Cosmoverse’i dünyanın en büyük kripto pazarlarından birine ev sahipliği yapan Türk toplumuna getirmekten heyecan duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Maibaum, bu fırsatı Cosmos ekosisteminin teknolojik yenilikleri konusunda eğitim vermek için kullanmak istediklerini dile getirdi. Maibaum, zincirlerarası faaliyetler için iş birliğine dayalı ortamı teşvik etmeyi amaçladıklarını da belirtti.

Sektörün önde gelen isimleri konuşma yapacak

Üç gün sürecek konferansta 2000’den fazla katılımcı yer alacak. Cosmos’taki son gelişmelere odaklanan çeşitli konuşmalar, paneller ve atölye çalışmaları düzenlenecek. Konferans bu yıl çok zincirli bir geleceği teşvik etmek ve desteklemek için kapılarını diğer Layer-1 ekosistemlerine de açacak.

Etkinliğin başlıca konuşmacıları arasında Cosmos CEO’su Ethan Buchmann, Osmosis kurucusu Sunny Aggarwal, Noble Kurucu Ortağı Jelena Djuric ve DYDX Vakfı’nın CEO’su Charles d’Haussy bulunacak. Bu yıl ayrıca Deutsche Telekom AG ve Vodafone dahil olmak üzere büyük kurumsal oyuncular da sahne alacak.

Cosmoverse, geliştirici topluluğunu 6-7 Ekim tarihlerinde ilk kez düzenlenecek olan Cosmos hackathon’u Hackmos için bir araya getirecek. Geliştiriciler, Cosmos ekosisteminin büyümesini destekleyecek yenilikler üzerinde çalışacak. Biletler en fazla 99 dolara satılacak.

Yazar: Göker Bilgiç

Celsius Network (CEL) Coin Nedir?

Kripto paralar özellikle son birkaç yılda Bitcoin fiyatındaki artışı nedeniyle küresel olarak aranan bir finansal varlık haline geldi. Günümüzde, Bitcoin ve diğer kripto para birimleri, borç verme hizmetleri için değerli varlıklar oldu. Kripto para ödünç verme piyasasındaki en büyük oyunculardan biri Celsius Network’tür. Binlerce kripto yatırımcısı, her gün büyüyen Celsius Ağının bir parçasıdır. Bu platform, ...

Bağlantıyı kopyala