Bitcoin (BTC) $ 61,984.61 0.28%
Ethereum (ETH) $ 2,417.55 0.82%
BNB (BNB) $ 564.77 2.28%
Solana (SOL) $ 143.21 0.69%
XRP (XRP) $ 0.531583 0.62%
Cardano (ADA) $ 0.350756 0.39%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109651 1.62%
Al veya Sat Paribu

Deaton’dan Binance yorumu: SEC’e darbe vurabilir

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Hukukçu John Deaton, Binance-SEC davasına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Deaton, Binance’in SEC‘in mühürlü belgelerine itiraz etmesinin kurumun argümanlarına darbe vurabileceğini ifade etti. Hukukçu, daha önce davanın anlaşma ile neticeleneceğini belirtmişti.

sec debt boxi durduruyor

Deaton, Binance-SEC davasını yorumladı

Binane’in ABD birimi BinanceUS, SEC’in gizli belgeleri dosyalama talebine yanıt verecek. Kripto endüstrisi için yüksek öneme sahip olan davada, borsanın nasıl bir tavır alacağı merak konudu oldu.

Deaton, borsanın mühürlü belgelere itiraz etmesinin ilginç olacağını söyledi. Hukukçu, söz konusu adımın federal mahkemelerde eli zayıflayan SEC’in argümanlarını daha da güçsüz hale getireceğini savundu. SEC‘in mahkemeye sunduğu belgelerin niteliği hakkında ipucu verebileceğini de sözlerine ekledi.

Daha önce Coinbase’in davayı reddedeceğini belirten Deaton, Binance davasının SEC ile yapılacak anlaşmayla sona ereceğini öngörmüştü. Eski SEC yetkilisi John Reed Stark ile DOJ soruşturmasının detaylarının davada kullanılması konusunda da aynı fikirde olmadığını dile getirmişti.

Binance, davya hazırlanmak için eski SEC yetkililerini işe aldı. Davanın büyük çoğunlukla anlaşmalar ve şartlarla ilerlediği kaydedildi. Binance CEO’su CZ, davanın doğru yönde ilerlediğini ve kripto piyasası üzerindeki etkiyi önlediğini de paylaştı.

Yazar: Göker Bilgiç

FTX, yapay zeka hisselerini satmak için onay aldı

2022’nin son aylarında iflas eden kripto borsası FTX, mahkemeden yapay zeka girişimi Anthropic’teki hisselerini satmak için onay aldı. Delware İflas Mahkemesi’nde davayı sürdüren yargıç John Dorsey, itirazlara rağmen satışın devamına yeşil ışık yaktı. Mahkemeye başvuran itirazcılar, söz konusu hisselerin FTX’e ait olmadığını, borsa kurucusu Sam Bankman-Fried’ın müşteri fonlarıyla satın aldığını iddia etmişti. FTX’ten alacağı olan ...

Bağlantıyı kopyala