Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Kanada BTC borsasından ortaklık hamlesi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para piyasasında ortaklık haberleri ile çok sık karşılaşıyoruz. Bull Bitcoin da Kosta Rika’nın başlıca fiat ödeme sistemi SINPE Movil ve yerel bir kripto cüzdan çözümü olan Bitcoin Jungle ile ortaklık kurmaya karar verdi.

Kanada BTC borsası Kosta Rika’nın başlıca fiat ödeme sistemi ile yan yana

Merkezi Kanada’da bulunan ve saklamaya tabi olmayan bunun yanında sadece Bitcoin‘e yönelik bir borsa olan Bull Bitcoin, Kosta Rika’nın başlıca fiat ödeme sistemi olan SINPE Movil ve yerel bir kripto cüzdan çözümü olan Bitcoin Jungle ile ortaklık kurdu.

40757

Bull Bitcoin’in yaptığı açıklayamaya göre; hem Kosta Rika vatandaşları hem de yabancılar yerel para birimi Colones’u Bitcoin’e dönüştürebilecek. Bull Bitcoin ayrıca normal banka transferleri yoluyla hem Colones hem de USD cinsinden banka hesaplarına (IBAN) ve bu hesaplardan dönüşüm yapılmasına da olanak tanıyacak.

Aslında borsa, Bitcoin Jungle cüzdanı üzerinden çalışacak ve kullanıcılar fiat paralarını SINPE Movil aracılığıyla Bull Bitcoin’e göndererek Bitcoin satın alacak. Bunun yanında Bitcoin Jungle hesaplarına BTC alacak. Bull Bitcoin’in vurguladığı gibi bu, yatırımcıların Bitcoin’lerini fiat para birimiyle hızlı ve etkili bir şekilde paraya çevirmelerini mümkün kılaca.

Yazar: Sena Karakılıç

Piyasalarda Kritik Hafta: Dikkat Edin!

Bu hafta piyasaları oldukça yoğun bir hafta bekliyor. Yurt içi piyasalarda Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB) faiz kararı, en önemli gündemimiz olacak. 15 Nisan Perşembe günü saat 14:00’de Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), Para Politikası Kurulu (PPK), faiz kararını açıklayacak. Benim tahminin TCMB’nin faizlerde bir değişikliğe gitmeyeceği yönünde. Ancak şu üç seçeneği de değerlendirmekte fayda ...

Bağlantıyı kopyala