Bitcoin (BTC) $ 61,918.59 0.76%
Ethereum (ETH) $ 2,399.11 1.32%
BNB (BNB) $ 561.57 0.85%
Solana (SOL) $ 142.40 1.05%
XRP (XRP) $ 0.534436 0.52%
Cardano (ADA) $ 0.348898 1.03%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108507 1.25%
Al veya Sat Paribu

Bitcoin onchain verilerinde ‘ralli’ sinyali

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Kripto para piyasaları yönünü yukarı çevirdi. Bitcoin onchain verileri de sessizce yükseliş sinyalini kuvvetlendirdi. Analistler, Bitcoin (BTC) verilerinin büyük bir fiyat rallisi için zemin hazırlandığı ifade etti.

Bitcoin’de yükseliş işareti

Blockware Solutions ve Glassnode’a göre Bitcoin‘in aktif dolaşımdaki arzı bu hafta başında yüzde 5,4 ile rekor düşük seviyeye geriledi. Veri, daha az Bitcoin’in el değiştirdiğini gösterdi. Dolaşımdaki 19,48 milyon BTC’nin arz zayıflığa işaret ettiği ifade edildi.

Blockware Solutions’tan yapılan değerlendirmede, arzdaki likidite eksikliğine vurgu yapıldı. Değerlendirmede, bu durum nedeniyle herhangi bir talep katalizörü ile Bitcoin fiyatının hızla yükseleceği belirtildi.

Bitcoin onchain verilerinde ralli sinyali

Yatırımcılar ‘satın al-tut’ stratejisini benimsiyor

Analizlerde yatırımcıların son dönemlerde Bitcoin satın aldığı ve ellerinde tutma strajesini izlediği aktarıldı. Bir yıldan uzun süredir hareketsiz kalan dolaşımdaki arz ise yüzde 70’e yaklaştı. Uzun vadeli Bitcoin sahiplerinin Bitcoin arzının yüzde 75’ini kontrol ettiği belirtildi. Glassnode uzun vadeli sahipleri, coinleri en az 155 gün boyunca elinde tutan adresler olarak tanımlıyor.

FalconX Araştırma Müdürü David Lawant, makro senaryonun hiç bu kadar bulanık olmadığını ifade etti. ABD’deki düzenleyici belirsizliklerine dikkat çeken Lawant, önümüzdeki 6-12 ay içinde devlet tarafından el konulan cüzdanlardan, iflas eden şirketlerin portföylerinden ve token kilit açılımlarından kaynaklanan potansiyel satış baskıları olduğunu dile getirdi.

Yazar: Göker Bilgiç

Powell’ın faiz mesajı Bitcoin’e (BTC) yaramadı

Fed’in geçtiğimiz akşam yılın ilk faiz kararını açıklamasının ardından başkan Jerome Powell’ın demeçleri piyasaları etkiledi. Fed Başkanı Powell, piyasanın beklentisinin aksine Mart ayında bir faiz indiriminin mümkün olmadığını belirtti. Powell’ın açıklamaları sonrası akşam saatlerinde 43 bin 700 doları gören Bitcoin (BTC), 42 bin 100 dolar seviyesine geriledi. Piyasa değeri en büyük kripto para son 24 ...

Bağlantıyı kopyala