Bitcoin (BTC) $ 61,864.58 0.74%
Ethereum (ETH) $ 2,403.77 0.94%
BNB (BNB) $ 561.28 0.95%
Solana (SOL) $ 141.78 1.27%
XRP (XRP) $ 0.529598 0.93%
Cardano (ADA) $ 0.347451 1.13%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108484 1.09%
Al veya Sat Paribu

Birleşik Krallık’tan çocukları metaverse’te koruyacak hamle

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para sektörünün gelişme kaydetmesi ile beraber birçok farklı alanda öne çıktı. Bu alanlardan biri de metaverse. Birçok ülke ve şirket bu alandaki çalışmalarını hızlandırdı. Birleşik Krallık Milletvekilleri, internet güvenliğini kapsayan ve metaverse için de geçerli olacak yeni bir yasa tasarısını kabul etti.

Söz konusu yasa tasarısı, şirketlerin çocukların sanal dünyalarda zararlı içerikle karşılaşma olasılığını değerlendirmesini ve bu tür riskleri azaltacak önlemleri almasını gerektiriyor.

Birleşik Krallık’tan çocukları metaverse’te koruyacak yasal düzenleme

Çevrimiçi Güvenlik Yasası, şirketlerin müşterilerin yasa dışı içerikle ve çocukların da kendilerine zararlı olabilecek içerikle karşılaşma olasılığını değerlendirmesine yönelik gereklilikleri içeriyor. Hükümet tarafından yapılan bir basın açıklamasında, şirketlerin çevrimiçi ortamda hem özgürlüğü hem de güvenliği artırması beklenen bu riskleri azaltmanın yollarını bulması gerektiği belirtildi.

The smart city of cyberspace and metaverse digital data of futuristic and technology, Internet and big data of cloud computing, 5g connection data analysis background concept. 3d rendering

Parlamentonun üst meclisi üyesi Lord Stephen Parkinson, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı: “Metaverse teknolojiden bağımsız olacak ve gelişen teknolojilere ayak uydurmasını sağlamak için geleceğe hazır olacak şekilde tasarlanan tasarının kapsamındadır.”

Yazar: Sena Karakılıç

İngiltere’nin En Büyük Dolandırıcılığında 100 Kişi Tutuklandı

Kripto para birimleri dünya genelinde yaygınlaşmaya devam ederken, suçlular dolandırıcılık için kripto para birimlerini kullanmaya devam ediyor. İngiltere’nin şimdiye kadarki en büyük dolandırıcılığında 100’den fazla kişi tutuklandı. İngiltere’nin En Büyük Dolandırıcılık Olayında 3.9 Milyon Dolarlık Vurgun Yapıldı Sadece İngiltere’de 200.000 potansiyel kurban üzerinde kullanılan iSpoof isimli bir dolandırıcılık internet sitesini çökerten Londra Büyükşehir Polisi, “İngiltere’nin ...

Bağlantıyı kopyala