Bitcoin (BTC) $ 61,979.61 0.29%
Ethereum (ETH) $ 2,418.99 0.07%
BNB (BNB) $ 562.89 0.05%
Solana (SOL) $ 143.20 0.67%
XRP (XRP) $ 0.531046 0.33%
Cardano (ADA) $ 0.34943 1.22%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108856 0.31%
Al veya Sat Paribu

UBS, tokenize fonu için Ethereum kullanıyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Dünyanın en büyük fon kuruluşlarından biri olan UBS Asset Management, Ethereum‘da tokenize edilmiş bir para piyasası fonunun pilot çalışmalarına başladı. Şirketten yapılan açıklamada, pilot uygulama ile UBS Asset’in abonelik ve itfalar da dahil olmak üzere zincir üzerinde çeşitli fon faaliyetlerini edilecek.

ubs wealthfrontu satin alma anlasmasini iptal etti 2

Singapur ve Güneydoğu Asya’daki UBS Varlık Yönetimi Başkanı Thomas Kaegi, bu adımın fonların tokenizasyonunu anlamada önemli bir kilometre taşı olduğunu söyledi. Kaegi, UBS’in tahvil ve yapılandırılmış ürünleri tokenize etme konusundaki uzmanlığına vurgu yaptı.

Kaegi, “Müşteriler için piyasa likiditesini ve erişimini nasıl iyileştirebileceğimizi anlamaya yardımcı olmak için geleneksel finans kurumları ve fintech sağlayıcılarıyla birlikte çalışacağız” değerlendirmesinde bulundu. UBS, tokeni fonun Singapur Para Otoritesi (MAS) tarafından yönetilen Project Guardian’ın bir parçası olduğunu açıkladı. Fonun pilot uygulamasını başlatmak için şirket içi tokenizasyon hizmeti UBS Tokenize’den yararlanıldığı belirtildi.

UBS, blockchain teknolojisini test etme ve kullanma konusunda ön saflarda yer aldı. Şirket, Kasım 2022’de dünyanın ilk dijital tahvilini piyasaya sürdü. Şirket, Aralık 2022’de 50 milyon dolarlık tokenize sabit oranlı tahvil ihraç etti. Haziran ayında ise 200 milyon yuanlık tamamen dijital yapılandırılmış tahvil çıkardı.

Yazar: Göker Bilgiç

Güney Koreli Politikacı, Do Kwon’u Terra Konusunda Duruşmaya Çağırdı

TerraUST’nin ve ardından da LUNA‘nın çökmesi ile beraber yaşanan olayların ardından konu ile ilgili gelişmeler hız kesmeden devam ediyor. Yaşanan bu olaylar Güney Kore‘yi de harekete geçirdi. Güney Kore genelinde, kripto para borsalarına karşı hızlı bir denetim başlattı. Güney Koreli Mali Düzenleyiciler Terra Soruşturmalarına Başladı Güney Kore’nin iktidardaki Halkın Güç Partisi’nden bir temsilci olan Yun ...

Bağlantıyı kopyala