Bitcoin (BTC) $ 61,984.61 0.28%
Ethereum (ETH) $ 2,417.55 0.82%
BNB (BNB) $ 564.77 2.28%
Solana (SOL) $ 143.21 0.69%
XRP (XRP) $ 0.531583 0.62%
Cardano (ADA) $ 0.350756 0.39%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109651 1.62%
Al veya Sat Paribu

“Social-Fi’ın Ponzi Projeler Olduğunu Düşünmüyorum”

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

BTCHaber TV’nin bugünkü konuğu Eralp Büyükaslan’dı. İsrail-Filistin savaşının golabal piyasalara etkisi ve kripto ekosisteminin kendi içinde yaşadığı Social-Fi krizi programın ana başlıklarını oluşturdu.

Gidişat Çok Kötü

Öncelikle S&P 500 grafiğini inceleyen Büyükaslan, genel olarak gidişatın kötü olduğunu söyledi. Savaşın stratejik bir bölgede çıktığını hatırlatan Eralp Büyükaslan, krizin büyümesinin piyasayı daha da kötü etkileyeceğini vurguladı. Savaşın önümüzdeki günlerde en çok petrolde kendisini göstereceğini düşündüğünü dile getiren Büyükaslan, bunun enflasyona, FED’in faiz politikasını, ABD hisse senedi piyasalarını ve BTC’yi etkileyeceğini savundu.

“Social-Fi’ın Ponzi Projeler Olduğunu Düşünmüyorum”

Kripto dünyasında son dönemin yükselen yıldızı Social-Fi uygulamaları hakkında da konuşan Eralp Büyükaslan, fikrin güzel olduğunu ama modelin sürdürülebilir olmadığını söyledi. Öte yandan son dönemde bu tarz projeler için kullanılan ponzi ifadesine katılmadığını belirten Büyükaslan, bunu sağlıklı bir yaklaşım olmadığını ifade etti. Sonuçta ortaya bir çalışma konduğunu ve bir proje geliştirilmeye çalışıldığını belirten Eralp Büyükaslan, dolandırıcılıkla itham edilmesinin doğru olmadığını söyledi.

Doğrudan Avalanche’ın Suçlanması Haksızlık

Son yaşanan Stars Arena krizine de değinen Büyükaslan, Avalanche’ın direk suçlanmasını haksız bulduğunu dile getirdi. Ağın kendisinden değil, o ağda bulunan bir uygulamadan bahsedildiğini söyleyen Eralp Büyükaslan, iki kurucunun hatalarının olduğunu belirtti. Saldırı sonrası çalınan miktarın da yatırımcıları etkilemediğini söyleyen Büyükaslan kullanıcı mağduriyetinin olmadığını ifade etti.

emirhan erdogan

Yazar: Emirhan Erdoğan

BSN, Çin’de NFT Altyapı Platformunu Piyasaya Sürdü

Geçtiğimiz haftalarda belirttiğimiz üzere Çin’in devlet destekli Blockchain Hizmetleri Ağı (BSN), NFT’ler için bir altyapı platformu kullanıma sunmayı planladığını açıklamıştı. Blockchain Hizmetleri Ağı (BSN), bugün yaptığı bir açıklama ile NFT platformunu piyasaya sürdüğünü duyurdu. Platform, Çin düzenlemelerine uymak için kendi izinli zincirlerini kullanıyor. BSN’nin NFT Altyapı Platformu Piyasaya Sürüldü Çin’in, kripto para birimlerine karşı tutumu bütün ...

Bağlantıyı kopyala