Bitcoin (BTC) $ 61,979.61 0.29%
Ethereum (ETH) $ 2,418.99 0.07%
BNB (BNB) $ 562.89 0.05%
Solana (SOL) $ 143.20 0.67%
XRP (XRP) $ 0.531046 0.33%
Cardano (ADA) $ 0.34943 1.22%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108856 0.31%
Al veya Sat Paribu

Coinbase: Bitcoin, ETF’i fiyatladı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Kripto para borsası Coinbase, Bitcoin’in piyasa performansına ilişkin değerlendirmesini yayınladı. Coinbase Institutional’a göre Bitcoin (BTC) makroekonomik belirsizliğin ortasında diğer kripto projelerine göre daha iyi performans kaydetti. Araştırmada, BTC’nin performansının ETF’lerin potansiyel onayının fiyatlandırması olduğu belirtildi.

Coinbase Demokrat vekiller ile bulusacak 2

Coinbase’de Bitcoin ETF değerlendirmesi

Coinbase Institutional Kurumsal Araştırma Başkanı David Duong, “Bitcoin ve diğer token’ların performansındaki farklılaşmanın, bir veya daha fazla spot bitcoin ETP’sinin potansiyel onayının zaten kısmen fiyatlandırıldığını gösterdiğini düşünüyoruz” dedi. Raporda, SEC’in onay vermesi halinbe BTC‘nin ne kadar performans gösterebileceğini daha az netleştirdiği ifade edildi. Bitcoin, BlackRock ile diğer finans kuruluşlarının haziran ayındaki başvurularından bu yana yüzde 8 yükseliş kaydetti.

Bitcoin, ABD vadeli işlemlerindeki gelişmelere rağmen iyi performans gösterdi. Yükselişte, ETF’lere yönelik beklentilerin etkili olduğu belirtildi. Duong, son dönemlerde Bitcoin ile hazine tahvillerindeki getiri eğrisi arasında zayıf bir doğrusal ilişkisi olduğunu dile getirdi.

Coinbase’in analizine göre spot bazlı ETF onaylandıktan sonra Bitcoin daha geniş piyasadaki üstünlüğünü kaybedebilir. Raporda, Ekim 2021’de vadeli işlemlere dayalı ETF’lerin piyasaya sürülmesinin ardından benzer bir sürecin yaşandığını dile getirdi.

Diğer tarafdan ABD’de ilk spot altın ETF’i 19 yıl önce piyasaya çıkmıştı. SPDR Gold Shares ETF (GLD) şu anda 50 milyar doların üzerinde varlığı bulunuyor. Kripto piyasasında BTC, dijital altın olarak tanımlanıyor.

Yazar: Göker Bilgiç

Cardano’nun Büyük İşlemleri 24 Saatte Artış Gösterdi

Dün lider kripto para birimi Bitcoin’in (BTC) düşüşü ile beraber birçok altcoin de bu durumdan etkilenmişti. Bugün Bitcoin’in 38 bin dolar seviyelerine kadar yükselmesi ile beraber altcoinler de bu durumdan etkilenerek toparlanmaya başladı. Toparlanmaya başlayan bir altcoin ise Cardano (ADA) oldu diyebiliriz. Cardano’nun Büyük İşlemlerinde Artış Yaşanıyor IntoTheBlock tarafından elde edilen verilerine göre, Cardano’nun (ADA) büyük işlemleri ...

Bağlantıyı kopyala