Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

WisdomTree, Bitcoin ETF’i için dev borsayla el sıkıştı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

ABD’de spot Bitcoin ETF’lerine yönelik gelişmelere bir yenisi daha eklendi. Varlık yöneticisi WisdomTree, Bitcoin spot ETF’i saklama kuruluşu olarak Coinbase’i seçtiğini açıkladı.

WisdomTree, dün spot Bitcoin borsa yatırım fonu ile ilgili ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) yaptığı başvuruyu güncelledi. 97 milyar dolar varlık yöneten şirket, ürünlerini Coinbase borsasında saklayacağını bildirdi.

Böylece ABD’nin en büyük borsası Coinbase, spot Bitcoin ETF yarışında varlık saklama alanındaki liderliğini sürdürdü. Coinbase, daha önce BlackRock, Fidelity, VanEck, Ark Invest’in 21Shares, Valkyrie ve Invesco tarafından da aynı görev için seçilmişti.

BlackRock, haziran ayındaki ilk başvurusunun ardından Coinbase’in hem saklama hem de gözetim-paylaşım ortağı olacağını duyurmuştu. Coinbase, fonun hisselerini destekleyen kripto paraların saklanması misyonunu üstlenecek.

SEC, geçen hafta spot Bitcoin ETF başvurularını değerlendirmek üzere sekiz günlük süreci başlattı. Kurum, iki başvuruya ilişkin bir kez daha erteleme kararı verdi.

Kurumun WisdomTree’nin başvuruna ilişkin kararı vermesi için 15 Ocak’a kadar süresi bulunuyor.

Yazar: BTCHaber

Ünlü bankanın yöneticisi kripto paraları topa tuttu: “Değersiz”

Küresel banka Goldman Sachs’ın baş yatırım yönetcisi Sharmin Mossavar-Rahmani, müşterilerinin kripto paralar ile ilgilenmediğini söyledi. Mossavar-Rahmani, banka olarak kripto paralara inanmadıklarının altını çizdi. Kripto para piyasası günden güne benimsenmeye ve ilgi görmeye devam ediyor. Piyasa özellikle Bitcoin’in (BTC) tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmasıyla yeni yatırımcıları bünyesine çekiyor. Hacim ve varlık artışı kripto piyasasını canlandırmış ...

Bağlantıyı kopyala