Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Bir yıldan uzun süredir hareketsiz kalan Bitcoin (BTC) arzı zirvede

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 2 dk

Paylaş:

Blokzincir takipçisi Glassnode’un paylaştığı verilere göre bir yıldan uzun süredir hareket etmeyen Bitcoin (BTC) arzının oranı yüzde 70’i aşarak Temmuz ayındaki rekoru egale etmiş durumda.

glassnode studio bitcoin percent of supply last active 1 years ago

Glassnode aynı metriğin sırasıyla iki, üç ve beş yıllık periyotlarında da rekor kırdığına dikkat çekiyor. Piyasa değeri en büyük kripto paranın yıl başından günümüze yüzde 100’den fazla değer kazanmasına rağmen yatırımcıların halen satış pozisyonuna geçmemesi piyasada olumlu karşılanan bir indikatör.

Kripto araştırmacısı Refleksivity Research, paylaştığı yatırım notunda uzun vadeli yatırımcıların yakın zamanda satış yapmayı düşünmediklerini söylüyor.

Kurumsal yatırımlar için ETF onayı önem taşıyor

Kripto para piyasasına aralarında dünyanın en büyük varlık yönetim şirketinin de yer aldığı birçok kurumsal yatırımcının artık daha yakın ilgi gösterdiği biliniyor. BlackRock, Fidelity ve Grayscale gibi varlık yöneticilerinin spot yatırım fonu (ETF) başvuruları ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’ndan (SEC) onay aldığı takdirde yeni bir yatırımcı akımının başlaması muhtemel görünüyor.

Öte yandan Bloomberg Crypto yayınına katılan Komisyon üyesi Hester Peirce spot Bitcoin ETF onayı için bir engel görmediğini belirtiyor.

bugra cimen

Yazar: Buğra Çimen

Dipten Alıp Tepeden Satmak Mümkün Mü?

En düşükten alıp en yüksekten satmak imkansıza yakındır. Çünkü yatırım aracının nerede dip yaptığı nerede zirveye ulaştığını tahmin etmek traderların yani mesleği finansal piyasalarda sürekli al-sat yapmak olan kişilerin bile yapamadığı bir şey… Yapmanız gereken şey en dibi ve en tepeyi aramak değildir. Kendi belirlediğiniz dip ve tepe noktasını belirleyip buna göre pozisyon almaktır. İnsan ...

Bağlantıyı kopyala