Bitcoin (BTC) $ 61,901.59 0.13%
Ethereum (ETH) $ 2,416.01 0.36%
BNB (BNB) $ 562.46 1.04%
Solana (SOL) $ 142.48 0.08%
XRP (XRP) $ 0.529275 0.22%
Cardano (ADA) $ 0.349312 0.59%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10881 0.42%
Al veya Sat Paribu

Singapur’dan spekülasyonu önlemek için yeni kurallar

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Singapur, yeni kurallarla bireysel kripto spekülasyonlarını kısıtlayacağını duyurdu. Singapur Para Otoritesi (MAS), dijital ödeme düzenlemeleri kapsamında kripto yatırımlarındaki spekülasyonun caydırılması için yeni önlemlerini açıkladı.

MAS, dijital ödeme hizmet sağlayıcılarının bireysel müşterilerinin fiyat spekülasyonlarından kaçınmasına yardımcı olabilecek beş yolu açıkladı. Buna göre hizmet sağlayıcılarının müşterilerin risk farkındalığını belirlemesi tavsiye edildi. Kripto para ticareti için herhangi bir teşvik sağlanmaması önerildi. Ayrıca şirketlerin finansman, marj veya kaldıraç işlemleri sunamayacağı aktarıldı. Kripto yatırımlarındaki spekülasyonu önlemek için kredi kartı ödemelerinin reddedilebileceği aktarıldı.

Singapur Merkez Bankası, 15 Kasım’da varlık tokenizasyonu ile ilgili çeşitli kullanım durumlarını test etmek için Project Guardian’ı başlatmıştı. Project Guardian’a üye olan 17 finans kuruluşundan beş pilot proje Citi, T. Rowe Price, Fidelity International, Ant Group, BNY Mellon, OCBC, JPMorgan Apollo ve Franklin Templeton arasında paylaştırıldı.

Yazar: BTCHaber

Solana Kurucusu, Solana Yükseltmesinin Ayrıntılarını Paylaştı

Hatırlarsanız geçtiğimiz ay Solana ağı birden fazla kez çöküş yaşamıştı. Bir süredir bu konuda çalışmalar yapan SOL ekibi, işlem doğrulama mekanizmalarını yeniden gözden geçirmeye karar verdi. Solana Labs’ın kurucu ortağı Anatoly Yakovenko, Solana Blockchain ağının tıkanmasını önlemek için tasarlanmış büyük performans yükseltmesinin durumunu paylaştı. Yakovenko, v1.10 güncellemesiyle Solana‘da ne gibi değişiklikler yapıldığını açıkladı. Solana Labs ...

Bağlantıyı kopyala