Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Popüler BTC cüzdan uygulaması ABD’de kaldırıldı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Bitcoin Lightning Network ile kullanıcılarına kripto transfer hizmeti sunan mobil cüzdan uygulaması Wallet of Satoshi, Google Play Store ve App Store’dan kaldırıldı. Söz konusu hamle sadece ABD’de ikamet eden kripto yatırımcılarını etkilerken, kullanıcılar resmi bir yaptırım olup olmadığını sorguluyor.

Olayın açığa çıkmasının ardından açıklama yapan yetkililer Bitcoin (BTC) cüzdan uygulamasının bundan böyle ABD’de hizmet vermeyeceğini duyurdu. Söz konusu durumdan dolayı üzgün olduklarının belirten Wallet of Satoshi yetkilileri fonlara erişim konusunda herhangi bir sorun yaşanmayacağının altını çizdi.

“ABD’de ikamet eden kullanıcılarımız BTC fonlarına erişim sağlamaya devam edecek. Gelecek aylarda ülkede yeniden faaliyete başlamak için operasyonlarımızı gözden geçireceğiz.”

Sosyal medya açıklamasının altına yorum yapan ABD’li yatırımcılar durumdan ülke yönetimini sorumlu tuttu. Kripto cüzdan geliştiricileri ise mobil uygulama marketlerinden neden silindiklerine dair açık bir neden belirtmedi.

bugra cimen

Yazar: Buğra Çimen

Bitcoin balinaları düğmeye bastı: Bir günde ne kadar biriktirdiler?

Bitcoin balinaları, son fiyat düzeltmesi henüz sona ermemişken harekete geçti. Büyük yatırımcılar, son 24 saat içerisinde verilere göre 15 bin 121 adet BTC’yi cüzdanlarına ekledi. Bu miktar, günümüz fiyatlarıyla 1 milyar dolar gibi bir değeri ifade ediyor. Metrikler, söz konusu birikimin son iki haftada yaşanan en büyük hareket olduğunu ortaya koydu. Bitcoin balinaları hareketleniyor Bitcoin ...

Bağlantıyı kopyala