Bitcoin (BTC) $ 62,171.66 0.97%
Ethereum (ETH) $ 2,420.61 1.24%
BNB (BNB) $ 564.24 2.04%
Solana (SOL) $ 144.60 2.89%
XRP (XRP) $ 0.534984 1.51%
Cardano (ADA) $ 0.355407 1.06%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109398 0.83%
Al veya Sat Paribu

Ünlü ekonomistten tartışma yaratan Bitcoin (BTC) açıklaması

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Uluslararası Finans Enstitüsü’nde baş ekonomist görevi alan Robin Brooks, yakın tarihte Bitcoin (BTC) eleştirisiyle dikkatleri üzerine çekti. Ünlü ekonomist X hesabından (eski adıyla Twitter) yaptığı paylaşımda FED faiz oranları ve Bitcoin fiyatının tarihsel geçmişini karşılaştırdı.

Kripto paralara dair olumsuz görüşüyle tanınan ünlü ekonomist Bitcoin’in anlamsız bir varlık olduğunu iddia etti:

“Bitcoin, anlamsız bir varlık olduğunu bir kez daha kanıtladı. FED faiz oranı ve BTC fiyatını karşılaştırdığımda birbirine tamamen ters hareket ettiğini görüyorsunuz. Bitcoin, FED bağlantılı bir vadeli kontrat gibi çalışıyor.”

Lider kripto para birimi ile vadeli kontratlar arasında hiç bir fark olmadığının altını çizden Robin Brooks yatırımcıların BTC yerine söz konusu ürünleri tavsiye etti. Baş ekonomistin paylaşımına yanıt veren yatırımcılar, Bitcoin’in uzun vadede faizlerden bağımsız hareket ettiğini ve altın-gümüş gibi emtialardan çok daha fazla kârlı olduğunu belirterek tepkilerini gösterdi.

bugra cimen

Yazar: Buğra Çimen

Sırada Çin var: Ether’i (ETH) bekleyen tehlike!

Yaklaşık 3 senedir hareketsiz kalan ve Plus Token ponzi şemasıyla ilişkilendirilen kripto cüzdanları harekete geçti. Verilere göre, yaklaşık 2 milyar dolar değerindeki Ether (ETH) tehlike altında. Kripto para piyasası, son günlerde çeşitli ülkelerden gelen negatif haberler eşliğinde düşüş yaşıyor. Alman hükümetinin Bitcoin (BTC) satışı yapması, Mt Gox’un BTC transferleri ve ABD’nin Silk Road BTC’lerini hareket ...

Bağlantıyı kopyala