Bitcoin (BTC) $ 62,208.67 1.43%
Ethereum (ETH) $ 2,415.27 1.82%
BNB (BNB) $ 562.42 2.36%
Solana (SOL) $ 143.19 1.93%
XRP (XRP) $ 0.531132 1.94%
Cardano (ADA) $ 0.352278 0.27%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109272 1.37%
Al veya Sat Paribu

Google Drive kullanıcıları dosyaların kaybolmasından şikayetçi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Dünya çapında milyonlarca insanın kulandığı bulut depolama hizmeti Google Drive’da bazı kullanıcılar yükledikleri dosya ve raporların ortadan kaybolduğunu iddia ediyor. Platformun destek formunda birçok kullanıcının paylaştığı şikayet mesajları sosyal medya ve çeşitli internet mecralarında dikkat çekti.

Birkaç kullanıcı, Google Drive’a yükledikleri dosyalarının kaybolduğunu, hiçbir şekilde ulaşamadıkları verileri kurtarmak isteseler de sonuca varamadıklarını belirtti. Sorunun nedeni henüz netleşmezken bir Google çalışanı yaptığı açıklamada sadece masaüstü uygulamanın olumsuz etkilendiğinin altını çizdi.

google drive cevap

Saitej isimli Google çalışanı, şikayet eden kullanıcıya kısa vadeli çözüm olarak belirttiği bazı sistem dosyalarını silmemesini tavsiye etti:

  • Masaüstü için Drive’da “Hesabın bağlantısını kes” tuşunu kullanmayın.
  • Uygulama verileri için aşağıda belirttiğimiz klasörleri silmeyin:
    • Windows: %USERPROFILE%\AppData\Local\Google\DriveFS
    • macOS: ~/Kütüphane/Uygulama Desteği/Google/DriveFS
bugra cimen

Yazar: Buğra Çimen

Körfez sermayesi BTC madenciliği için kesenin ağzını açıyor

Abu Dabi’de listelenen kripto para madenciliği ve blokzinciri şirketi Phoenix Group PLC, yaklaşık 200 milyon dolarlık yatırımı Bitcoin madencilik endüstrisindeki konumunu güçlendirmek için ayırdı. Şirketin tamamına sahip olan bağlı kuruluşu Phoenix Computer Equipment Trading, endüstri devi Bitmain Development PTE Ltd’den Bitcoin madencilik makineleri satın almak için ilgili taraf Cypher Capital DMCC aracılığıyla bir anlaşma imzaladı. ...

Bağlantıyı kopyala