Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

Trust Wallet, Bitcoin transfer gecikmesinin nedenini açıkladı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto cüzdan sağlayıcısı Trust Wallet bugün yaptığı açıklamada, Bitcoin (BTC) düğümünde yaşanan yoğunluk nedeniyle transfer işlemlerinin altı saate kadar geciktiğini duyurdu.

Sorunun nedeni olarak Bitcoin ağında blok başı işlem sayısındaki artışı işaret eden yetkililer, bu durumun düğümler üzerinde baskı yaratarak hizmet sağlayıcıları arasında istikrarsızlığa neden olduğunu belirtti.

Bitcoin ağındaki sorunları takip etmeye devam edeceklerini vurgulayan yetkililer, hızlı ve etkili çözümler üretmek için kararlı olduklarının altını çizdi.

Dev kripto para borsası Binance ile yeni bir Web3 cüzdanı üzerinde çalıştıklarını açıklayan Trust Wallet CEO’su Eowyn Chen, BTCHaber TV’ye verdiği özel röportajda şirketinin gelecek planlarından bahsetmişti.

Kripto para fiyatlarındaki yükseliş ve Bitcoin ağında NFT oluşturulmasını sağlayan Ordinals, ağ aktivitesi ve ücretlerin önemli ölçüde artmasına neden oluyor.

bugra cimen

Yazar: Buğra Çimen

Apple’ın AR/VR Ürünü Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Teknoloji devi Apple’ın bu yıl içinde tanıtması beklenen yeni ürünlerin listesi sızdırıldı. Sızdırılan Apple ürünleri arasında, Apple’ın bir süredir üzerinde çalıştığı AR/VR ürünü de bulunuyor. Apple AR/VR Ürünü Bu Yıl Tanıtılıyor Apple’a yakınlığıyla bilinen Mark Gurman, Apple’ın bu yıl içerisinde tanıtacağı yeni ürünlerinin listesini ve ürünlerin özelliklerini paylaştı. Paylaşılan yol haritasına göre Apple bu yıl ...

Bağlantıyı kopyala