Bitcoin (BTC) $ 61,918.59 0.76%
Ethereum (ETH) $ 2,399.11 1.32%
BNB (BNB) $ 561.57 0.85%
Solana (SOL) $ 142.40 1.05%
XRP (XRP) $ 0.534436 0.52%
Cardano (ADA) $ 0.348898 1.03%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108507 1.25%
Al veya Sat Paribu

IBM, kripto varlıklar için yeni teknolojisini piyasaya sürdü

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

IBM, kripto varlıkların soğuk depoda saklanması için yeni bir kriptografik imzalama teknolojisini tanıttı.

Offline Signing Orchestrator (Çevrimdışı İmzalama Orkestratör) isimli teknoloji, IBM’in ortağı Ripple’ın sahibi olduğu saklama şirketi Metaco tarafından kullanılıyor.

IBM, bu teknolojiyle yatırımcıları risklerden uzak tutmayı amaçlıyor.

Teknoloji devi bugün yaptığı açıklamada IBM Hyper Protect Çevrimdışı İmzalama Orkestratörünün (OSO) internete gerek duymadan işlem yapılmasının yanı sıra ek güvenlik katmanları sunduğunu belirtti. IBM, son dönemlerde anahtar yönetimi konusunda önemli adımlar attı.

Teknolojiyi kullanan Metaco’nun CEO’su Adrien Treccani, konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

“IBM’in gizli bilgi işlem bölümü yıllarca güvenilir bir ortak oldu. Metaco’nun kurumsal soğuk depolama çözümleri kataloğunu özellikle soğuk depolama gereksinimlerinin Singapur ve Japonya regülatörleri tarafından daha fazla şart koşulduğu bir ortamda OSO ile tamamlamaktan ötürü memnunuz.”

Yazar: Cem Yavuz

Honda iddiası, kafaları karıştırdı: Kripto ile ödeme alacak mı?

Otomobil üreticisi Honda, kripto ödeme seçeneği iddialarına ilişkin bir açıklama yaptı. Honda iddiaları reddederken, politika değişikliğine gidileceğine dair bir işaret vermedi. Şirketin doğrudan kripto ödemesi kabul etmediği ancak aracılar üzerinden kripto varlıklarla otomobil alınabileceği ifade edildi. Honda, kripto ödemesi kabul etmiyor Honda, kripto ödemesi kabul ettiği iddialarına netlik kazandırdı. Daha önce şirketin ödeme aracı olarak ...

Bağlantıyı kopyala