Bitcoin (BTC) $ 62,249.68 0.08%
Ethereum (ETH) $ 2,430.47 0.74%
BNB (BNB) $ 563.70 0.42%
Solana (SOL) $ 144.43 0.88%
XRP (XRP) $ 0.532305 0.19%
Cardano (ADA) $ 0.350468 0.54%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109869 0.74%
Al veya Sat Paribu

Tether, OFAC’ın belirlediği cüzdanları dondurma kararı aldı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

USDT ihraççısı Tether, ABD Yabancı Varlık Kontrol Ofisi (OFAC) tarafından yaptırım uygulanan kişilerin cüzdanlarının dondurulduğunu açıkladı.

Tether yaptığı duyuruda, USDT token’larının potansiyel kötüye kullanılmasını proaktif bir şekilde önlemek ve yeni güvenlik önlemleri geliştirmek için böyle bir karar alındığını açıkladı.

Şirket, OFAC’ın önümüzdeki dönemde de yaptırım uygulayacağı cüzdanlar için benzer bir politika izleneceğini ifade etti.

Tether’in hamlesi, şirketin eski CTO’su Paolo Ardoino’nun CEO olduğundan beri en önemli hamlesi olarak öne çıktı. Ardonio, daha önce yaptığı bir açıklamada, misyonlarının regülatörler ile olan ilişkilerini geliştirmek olduğunu belirtti.

Tether, daha önce ABD’nin yaptırım uyguladığı Tornado Cash ile bağlantılı cüzdanları dondurma konusunda isteksiz bir tavır sergiledi. Stablecoin ihraççısı, bugün yaptığı duyuruda Tornado Cash bağlantılı cüzdanları da dondurmuş oldu.

Yazar: Cem Yavuz

Andreessen Horowitz, Kripto Araştırma Bölümünü Duyurdu

Silikon Vadisi merkezli bir yatırım firması, kripto ve blockchain dünyası genişleyip olgunlaştıkça inovasyona ve problem çözmeye odaklanmak için yeni bir teknolojik araştırma laboratuvarı kuruyor. Yeni bir basın bülteninde, risk sermayesi devi Andreessen Horowitz , Web 3.0 alanında “akademik teori dünyaları ile endüstri uygulamaları arasında köprü kurmaya yardımcı olmak” için a16z Crypto Research’ün doğuşunu duyurdu. Andreessen Horowitz’den Kripto ...

Bağlantıyı kopyala