Bitcoin (BTC) $ 62,247.68 0.09%
Ethereum (ETH) $ 2,431.16 0.39%
BNB (BNB) $ 563.70 0.13%
Solana (SOL) $ 144.62 0.44%
XRP (XRP) $ 0.531464 0.14%
Cardano (ADA) $ 0.35035 1.15%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109667 0.04%
Al veya Sat Paribu

BlackRock ve SEC yetkilileri spot Bitcoin ETF’i için toplandı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

ABD Menkul Kıymet ve Borsa Komisyonu (SEC) son zamanlarda Bitcoin ETF’i için kapısını çalan şirketlerle sık sık görüşüyor. Bloomberg’de çalışan ETF analisti James Seyffart, SEC ile dünyanın en büyük varlık yöneticisi BlackRock’ın yakın tarihte üçüncü kez bir araya geldiğini belirtti.

“Önemli bir gelişme yok ancak son günlerde dört farklı fon ihraççısı Bitcoin ETF başvurularına dair SEC ile bir araya geldi. Grayscale, Franklin Templeton ve Fidelity geçtiğimiz haftalarda Komisyon ile toplantı yaparken BlackRock son dönemde üçüncü kez görüştü.”

BlackRock ve SEC arasındaki Bitcoin toplantısına iki tarafın da finansman temsilcilerinin katıldığını belirten Seyffart, yetkililerin kripto fonu hakkında görüş alışverişi yaptığını belirtti.

Dev varlık yöneticisi, Grayscale’ın Komisyon karşısında elde ettiği zaferin ardından ABD’de bir spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) ihraç etmek için SEC’in kapısını çalmıştı. Kripto para yatırımcıları ve sektörden önemli isimlerin çoğu SEC’in önümüzdeki yıl başında başvurulara yeşil ışık yakacağına inanıyor.

bugra cimen

Yazar: Buğra Çimen

Lumoz’un Quidditch Test Ağı başarıyla sona erdi: Ana ağın 4. çeyrekte açılması bekleniyor!

Sevgili Lumozcular, Lumoz Quidditch teşvik test ağının son turunun 27 Eylül saat 16:00’da (UTC+8) resmi olarak sonuçlandığını duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Bu etkinlik 27 Ağustos’ta başladı, bir ay sürdü ve düzenli kullanıcılar, seçkin proje ekipleri, zkVerifier düğümleri, geliştiriciler ve daha fazlasının coşkulu katılımını çekti. Bugün, Quidditch test ağının kayda değer başarılarını paylaşmaktan ve test ağından gelecekteki ...

Bağlantıyı kopyala