Bitcoin (BTC) $ 61,976.61 0.50%
Ethereum (ETH) $ 2,405.51 1.21%
BNB (BNB) $ 561.43 0.94%
Solana (SOL) $ 142.25 1.10%
XRP (XRP) $ 0.527312 0.97%
Cardano (ADA) $ 0.349201 1.66%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108952 0.17%
Al veya Sat Paribu

Matrixport, Bitcoin’in bir ayda iki yıllık rekoru kırmasını bekliyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para sektörünün önde gelen finansal hizmet platformu Matrixport, son gelişmeler ışığında Bitcoin (BTC) fiyatının geleceğine dair bir tahminde bulundu.

Geçtiğimiz saatlerde internet sitesi üzerinden resmi raporunu paylaşan Matrixport analistleri Bitcoin’in önümüzdeki Şubat ayına kadar 50 bin dolar seviyesini aşacağını tahmin etti. Şirket, kriptodaki yükseliş tahminini SEC’in spot Bitcoin borsa yatırım fonlarına (ETF) onay vereceği beklentisiyle temellendirdi:

“SEC’in önümüzdeki ay spot Bitcoin ETF başvurularına onay vermesini bekliyoruz. Bu olay, Ocak 2024’ün sonuna kadar BTC fiyatının 50 bin dolara kadar yükselmesine yol açacaktır. Bir çok yatırımcı bu beklentiler ışığında kripto madenciliği ve borsalar gibi ilgili şirketlerin hisse senetlerini satın aldı.”

‘İlk vadeli Bitcoin fonu büyük kazanç getirmişti’

Matrixport uzmanları CME Group’un 2017 yılında listelediği ilk vadeli Bitcoin fonunu hatırlatarak, onay kararından listeleme anına kadar lider kripto paranın altı haftada yüzde 196 değer kazandığının altını çizdi.

Aralık ayının ilk günlerinde piyasanın konsolide olacağına dair yorumlarının isabetli olduğunu belirten uzmanlar, Noel dönemine doğru (18-25 Aralık) BTC fiyatının tarihsel olarak yükseldiğini ortaya koydu.

bugra cimen

Yazar: Buğra Çimen

BlackRock CEO’su: Bitcoin Küresel Bir Piyasa Varlığına Dönüşebilir

Dünyanın en büyük varlık yönetimi firmalarından Black Rock’ın CEO’su Larry Fink, Bitcoin hakkında olumlu düşünüyor. Fink’e göre Bitcoin, birçok insanın dikkatini çekiyor ve kripto para piyasası ise hala diğerlerine kıyasla nispeten küçük durumda. Fink ayrıca, kripto para adlı bu yeni varlık sınıfının küresel çapta işlem gören bir piyasa varlığına dönüşebileceğini düşünüyor.  Bu açıklamaları ile Larry ...

Bağlantıyı kopyala