Bitcoin (BTC) $ 62,147.65 0.14%
Ethereum (ETH) $ 2,422.59 0.20%
BNB (BNB) $ 566.30 1.78%
Solana (SOL) $ 143.53 0.01%
XRP (XRP) $ 0.533126 0.11%
Cardano (ADA) $ 0.352238 0.35%
Dogecoin (DOGE) $ 0.109992 0.82%
Al veya Sat Paribu

Tether, USDT’yi Polkadot ve Kusama Ağlarında Başlatmayı Planlıyor

   önce yayınlandı

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Tether, USDT’nin Polkadot ve Polkadot’un deneme ağı Kusama’da başlatılacağını duyurdu. 

Şirket, USDT’yi öncelikle Kusama ağında başlatmayı planlıyor. Projelerin Polkadot ağı üzerinde dağıtımına yardımcı olan Kusama, neredeyse Polkadot ile aynı kod tabanına sahip bulunuyor. Tether CEO’su Ardoino, Tether’in büyük olasılıkla Statemint’in piyasaya sürülmesinin ardından Statemint parachain’inde başlatılacağını aktardı. 

Statemint, geçen ay Polkadot geliştiricisi Parity Technologies tarafından tanıtılmıştı. Bu, Polkadot ve Kusama’da stablecoin gibi varlıkları dağıtma ve kullanıcılara düşük ücretler sağlama konusunda yardımcı olacak. CEO Ardoino konu hakkında şunları söyledi:

“Statemint’in önümüzdeki birkaç ay içinde lansmanını bekliyoruz. Ancak yol haritası henüz kesinleşmedi ve bu nedenle bunların hepsi hala planlama aşamasında.

Kusama’ya da bakmaya devam ediyoruz. Kusama teorik olarak, daha Statemint resmi olarak yayınlanmadan önce Tether’i parachain’ler üzerinde denememize izin verecek.”

Tether’ın Polkadot ve Kusama’da da başlamasıyla USDT tam on ağda kullanılabilir hale gelecek. Bu ağlar ise: Ethereum, Solana, Algorand, Liquid Network, EOS, Tron, Omni ve Bitcoin Cash’in Standard Ledger Protocol’ü şeklinde. 

Yazar: Dilek Sarı

Paribu Pizza Günü kampanyası yayında: Bitcoin’le alınan ilk pizza İstanbul’a geliyor

Paribu, her sene Bitcoin tarihindeki ilk alışverişin yıl dönümünü kutladığı Paribu Pizza Günü için yeni reklam filmini yayınladı. Oyuncu Cengiz Bozkurt’un başrolü üstlendiği filmde Paribu, izleyicileri Bitcoin tarihindeki ilk alışverişte alınan pepperoni pizza ile tanıştırıyor. Türkiye’nin alanında öncü teknoloji şirketi ve lider kripto para işlem platformu Paribu, bu yıl da Bitcoin tarihindeki ilk alışverişin yıl ...

Bağlantıyı kopyala