Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Spot Bitcoin ETF başvurularında yeni detaylar ortaya çıkıyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Spot Bitcoin ETF’i için ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) kapısını çalan şirketlerin büyük kısmı dosyalarını geçtiğimiz gün tamamladı. Komisyonun başvurulara ne yanıt vereceği merakla beklenirken şirketlere dair yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Wall Street devleri, zamanlama sorunu yaşamamak adına yıl bitmeden başvuru dosyalarını teslim ederken heyacanın dozu artıyor. Bloomberg analistleri, SEC’in ETF süreçlerine toplu onay vermesini beklerken geç kalmak istemeyen şirketler elinden geleni yapıyor. 

ETF analisti Eric Balchunas, Fidelity’in SEC’e teslim ettiği son başvuru dosyasında önemli detaylarla karşılaştı. Dev varlık yöneticisinin Jane Street ile birlikte çalışacağını belirten Balchunas, Fidelity’in spot Bitcoin ETF ürününde yüzde 0,39 komisyon talep edeceğini tespit etti. 

Bloomberg analisti, söz konusu komisyon oranının başvuran şirketler arasında en düşüğü olduğunun altını çzidi. 

SEC’in 2024’ün ilk ayında başvurulara onay vermesi beklenirken şirketler arası rekabet de hat safhaya ulaşıyor. Eric Balchunas’ın geçmiş paylaşımlarına göre Invesco ve Galaxy Digital, listeleme tarihinden itibaren ilk 6 ay boyunca yatırımcılardan komisyon talep etmeyecek.

bugra cimen

Yazar: Buğra Çimen

Render Token (RNDR) Nedir?

Render token (RNDR), blockchain teknolojisini kullanan merkezsiz bir grafik işlemci gücü platformudur. Blockchain ağlarının işlevsel kalabilmesi için ihtiyaç duyulan enerji ve hesaplama gücü bu proje ile ilgililere eriştiriliyor. Render token ekibi ortaya koydukları hizmet sayesinde dijital gelişim sürecine katkıda bulunduklarını ifade ediyor. Defi, NFT ya da metaverse gibi alanların son günlerde hızla gelişiyor oluşu bazı ...

Bağlantıyı kopyala