Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Blokzincir veri takipçisi Etherscan, rakibi Solscan’i satın aldı

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Ethereum geliştiricileri ve yatırımcıların sıklıkla kullandığı blokzincir veri takipçisi Etherscan, en büyük rakip ekosisteme karşı önemli bir hamle yaptı. Etherscan bugün yaptığı açıklamada Solana ağı kapsamında benzer işleve sahip olan Solscan’i satın aldığını duyurdu.

Resmi internet sitesi üzerinden basın bülteni paylaşan yetkililer iki platformun birleşeceğini belirtirken Etherscan ve Solscan’in yararlı özelliklerini bir araya getirmek istediklerinin altını çizdi. Etherscan kurucusu Matthew Tan, yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi:

“Solscan ekibi ayrıntılı analiz ve içgörüler paylaşarak uzmanlıklarını yıllardır ortaya koyuyor. Blokzincir verilerini daha erişilebilir ve kullanıcı dostu hale getirme konusundai uzmanlıkları Etherscan vizyonuyla büyük ölçüde uyum sağlıyor.”

Etherscan’in paylaştığı bilgilere göre 2021’de faaliyete başlayan Solscan aylık üç milyondan fazla kullanıcıya hizmet veriyor.

bugra cimen

Yazar: Buğra Çimen

Aptos Blockchain Ağı Nedir?

Bildiğiniz üzere Meta (önceki ismi ile Facebook), kendi kripto ve Blockchain projesi Diem‘i duyurmuş ve bu konuda aktif olarak çalışmalarına başlamıştı. Aradan geçen uzun süreler sonrasında başarısızlıkla sonuçlanan bu denemeler maalesef karanlığa gömüldü. Ancak yeni bir Blockchain ağı, Diem’in küllerinden yeniden oluşmuş durumda: Aptos. Meta tarafından bağımsız olarak geliştirilen Rust tabanlı Diem ağı ve onun merkezindeki ...

Bağlantıyı kopyala