Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Bitcoin Halving yaklaşıyor, madenciler yatırımlarını arttırıyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

ABD merkezli kripto para madencilik şirketi Cipher Mining, Bitcoin (BTC) ağında ödüllerin yarılanmasına (halving) aylar kala kapasitesini yükseltme kararı aldı.

Cipher Mining geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada Teksas’ta konuşlandırdığı Bear and Chief Mountain tesisine yeni nesil Avalon A1466 teçhizatından 16 bin 700 adet satın aldığını duyurdu. Şirket, yeni yatırımıyla birlikte madencilik kapasitesinin 8,4 exahash (EH/s) seviyesine yükseltmeyi hedeflediğini belirtti.

Cipher, yeni nesil madencilik teçhizatlarının tesliminin yılın ikinci çeyreğinde gerçekleşeceğini belirtti. Bitcoin madencisi, teçhizat satın alımında tedarikçi Canaan ile işbirliğine gitti.

Duyurunun ardından yazılı demecini paylaşan Cipher Mining CEO’su Tyler Page, yeni yatırımı yaklaşan ödül yarılanmasını gözeterek yaptıklarını açıkladı:

“Genişleme hamlelerimiz bizi güçlü bir büyüme için konumlandırıyor. Şirketimizin yarılanma sonrası kazananlardan biri olmasını arzuluyoruz.”

ABD merkezli kripto para madencisi resmi verilere göre geçtiğimiz ay 465 BTC üretti. Cipher Mining, piyasa değeri en büyük beşinci Bitcoin madencisi olarak CIFR koduyla Nasdaq borsasında işlem görüyor.

bugra cimen

Yazar: Buğra Çimen

CyberWallet Beta Lansman Programı ve Topluluk Ödülleri: Sezon 2 [Erken Erişim]

Genel Özet: Beklenen Ürün CyberWallet’ın Beta Lansmanı Başladı! Web3 deneyimini herkese uygun hale getirmeye amaçlayan CyberWallet’ın iki yıllık yoğun bir geliştirme sürecinin ardından beta lansmanı yapıldı. Bu yeni geliştirme, kullanıcılara SmartGas, CyberID, CyberApps, Swap ve Topluluk Ödülleri: Sezon 2 [Erken Erişim] gibi bir dizi yenilikçi özellik sunuyor. Detaylar için buraya tıklayın. Lansmana Özet Etkinlik Başladı: ...

Bağlantıyı kopyala