Bitcoin (BTC) $ 62,124.64 0.20%
Ethereum (ETH) $ 2,428.49 0.33%
BNB (BNB) $ 562.80 0.12%
Solana (SOL) $ 144.13 0.34%
XRP (XRP) $ 0.530968 0.19%
Cardano (ADA) $ 0.349591 1.22%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10938 0.01%
Al veya Sat Paribu

Grayscale ve VanEck’ten Bitcoin ETF’i için yeni adım

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Grayscale ve VanEck, 8-A formunu Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) sundu.

Geçtiğimiz gün Fidelity de 8-A formunu ETF kararına kısa bir süre kala SEC’ye gönderdi.

Bu başvuru, ETF ihraççılarının ürünün onaylanmasının ardından borsada işlem yapmalarına olanak sağlayan bir kayıt niteliğindedir.

BlackRock ve Fidelity gibi dev şirketlerin spot Bitcoin ETF başvuruları, geçtiğimiz yaz mevsiminde kripto para şirketlerinin ETF için yeniden umutlanmasını sağladı.

Grayscale, geçtiğimiz ağustos ayında mahkemeden çıkan olumlu kararın ardından GBTC ürününü spot Bitcoin ETF’ine dönüştürmek için çalışmalarına hız verdi.

Grayscale sözcüsü yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

“Grayscale olarak GBTC’yi NYSE’de spot Bitcoin ETF olarak listelemek için SEC ile iş birliği içinde çalışmayı sürdürüyoruz.”

Kripto para sektörü, SEC’den çıkacak kararı bekliyor. Geçtiğimiz gün Fox muhabiri Eleanor Terrett’e göre SEC, cuma günü kararını açıklamayı planlıyor.

Yazar: Cem Yavuz

ABD Başkanını kriptocular mı belirleyecek? | Trump’tan kriptoya yeşil ışık

Emirhan Erdoğan ve Paribu Araştırma İçerikleri Yöneticisi Nergis Karababa, her cuma günü olduğu gibi bu hafta da kripto ekosistemindeki önemli gelişmeleri değerlendirdi. Özellikle haftanın geri kalanında neler olup bittiğine ve genel resme odaklanarak detayları kaçırmamız için sizlere yorumladı. Balina hareketleri ve bitcoin Nergis Karababa, 2014’ten bu yana hareketsiz kalan bir cüzdanda bulunan büyük miktarda Bitcoin‘in ...

Bağlantıyı kopyala