Bitcoin (BTC) $ 61,991.61 0.41%
Ethereum (ETH) $ 2,412.89 0.29%
BNB (BNB) $ 562.70 1.28%
Solana (SOL) $ 142.24 0.58%
XRP (XRP) $ 0.530854 0.54%
Cardano (ADA) $ 0.349421 0.61%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10923 0.31%
Al veya Sat Paribu

Visa, Web3’e merhaba demeye hazırlanıyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Ödeme devi Visa, SmartMedia Technologies ortaklığı aracılığıyla bir web3 sadakat ödül programı başlatıyor. Hamle, müşteri bağlılığını arttırmaya yönelik bir adım olarak geldi.

Şirket, programda müşterilere tokenize edilmiş araçlar, ödül puanlar, web3 ortamında dijital koleksiyon parçaları ve markaların deneyimlerini saklayabilecekleri dijital cüzdanlar sunulacağını açıkladı. Bunlar daha sonra kredi kartı puanları gibi sanal ve fiziksel alanlara da uygulanabilecek.

Bir Visa sözcüsü, platformun kullanıcılarının ödülleri kullanmak için blokzinciri teknolojisi hakkında ileri düzeyde bilgi sahibi olmalarına gerek olmadığını belirtti. Sözcü, SmartMedia Technologies’i işaret ederek “Bu teklif, ortağımızın ilk teklifinden itibaren web3’ü hem ortaklar hem de tüketiciler için kolaylaştırıyor. Bu basit 2 tıklamayla mobil kaydımıza uygun bir etkileşim platformu.” dedi.

Visa için tecrübeli bir ortak

Kurumsal web3 platformu SmartMedia Technologies, diğerlerinin yanı sıra ödeme şirketi American Express, tüketim ürünleri şirketi Unilever ve lüks moda markası Burberry ile işbirliği yaptı.

SmartMedia Technologies CEO’su Tyler Moebius bir şirket açıklamasında, Visa ile yapılan yeni iş birliğinin sadece müşteri ödüllerini artırmakla ilgili olmadığının altını çizerek, mobil ödemelerin öncelikli olduğu günümüzde markalar ve tüketiciler arasındaki değer alışverişini yeniden tanımlayacağını söyledi.

Yazar: BTCHaber

Polis (POLIS) Coin Nedir?

Polis (POLIS) kendi topluluğu tarafından yönetilen akıllı bir zincirdir. Polis platformu kullanıcılarının kripto para ödemelerini kabul edebilmelerini kolaylaştıracak bir teknoloji vadediyor. Bu sayede kripto para ekosisteminin gelişimine de katkı sağlanmış olunacak. Polis platformunu kullanan kripto para meraklıları, kolay bir şekilde kripto para ödemesi gerçekleştirebilmenin keyfini sürecek. Bu içerik boyunca Polis platformundan ve kripto para ekosistemine ...

Bağlantıyı kopyala