Bitcoin (BTC) $ 61,956.60 0.27%
Ethereum (ETH) $ 2,417.87 0.04%
BNB (BNB) $ 562.82 0.80%
Solana (SOL) $ 142.65 0.54%
XRP (XRP) $ 0.530657 0.28%
Cardano (ADA) $ 0.349755 0.91%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108762 0.19%
Al veya Sat Paribu

Varlık yönetim devi, Bitcoin ETF’inin 10 Ocak’ta onaylanmasını bekliyor

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Kripto para sektörü, gözünü Menkul Kıymetler ve Borsalar Komisyonu’ndan (SEC) çıkacak karara çevirmiş durumda.

Fox Business’ın haberine göre BlackRock, spot Bitcoin ETF ürününün çarşamba günü onaylanacağını düşünüyor. ETF analistleri de 10 Ocak’ta onaylanıp 11 Ocak’ta piyasaya sürüleceğine yönelik tahminlerde bulunmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz gün Nasdaq, CBOE ve NYSE, ETF ihraççılarının teklifleri için son düzenlemeleri sundu. Yaşanan bu gelişme, kripto para topluluğunun ETF onayı için umudunu büyük ölçüde artırdı.

Bununla birlikte BlackRock’ın, personelinin yaklaşık yüzde 3’ünü işten çıkaracağı da iddia edildi. Kaynaklar, bunun BlackRock için rutin bir durum olduğunu belirtti.

BlackRock’ın 600 kişiyi işten çıkarma ihtimalinin hisse fiyatlarını nasıl etkileyeceği de merak ediliyor. Şirketin yakın zamanda dördüncü çeyrek kazançlarını açıklaması bekleniyor.

BlackRock sözcüsü, konuyla ilgili bir açıklama yapmış değil.

Yazar: Cem Yavuz

Fed’in stablecoin adımları kongre üyelerini endişelendiriyor

Amerika Birleşik Devletleri Merkez Bankası’nın (Fed) kripto para birimleri ve stablecoinlere yönelik yakın zamanda attığı adımlar, bir grup Cumhuriyetçi milletvekili tarafından endişeyle karşılandı. Milletvekilleri, bu adımların kripto düzenlemeleri konusundaki mevcut tasarıları olumsuz etkilediği görüşünde. Stablecoin Gözetiminde Yeni Adımlar ve Olası Sonuçları Cumhuriyetçi milletvekilleri, Fed‘in son dönemdeki stablecoin adımlarının, kripto para düzenlemelerindeki gelişmelere engel olduğunu belirtiyor. ...

Bağlantıyı kopyala