Bitcoin (BTC) $ 62,124.64 0.20%
Ethereum (ETH) $ 2,428.49 0.33%
BNB (BNB) $ 562.80 0.12%
Solana (SOL) $ 144.13 0.34%
XRP (XRP) $ 0.530968 0.19%
Cardano (ADA) $ 0.349591 1.22%
Dogecoin (DOGE) $ 0.10938 0.01%
Al veya Sat Paribu

VanEck danışmanı, Bitcoin ETF’in getirdiği çözümleri paylaştı

   önce yayınlandı

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

VanEck danışmanı Gabor Gurbacs, başvuru yapan şirketinin spot Bitcoin ETF sürecine destek vermek üzere bir dizi paylaşım yaptı. Spot ETF’lerin faydalarına değinen Gurbacs, birim ön yargısına sahip yatırımcıların Bitcoin fonlarıyla birlikte bu endişeyi aşabileceğini belirtti. 

X hesabından tweet atan Gurbacs, yatırımcıların büyük kısmının Bitcoin’in sadece bir kısmına sahip olabileceğinin farkında olmadığını ve sadece tam sayılı varlıkları satın almayı tercih eden bir grubun varlığının sürdüğünü belirtti:

“Çok sayıda insanın bir Bitcoin’in bir kısmına sahip olabileceğini bilmiyor. Yatırımcıların bir kısmının küsüratlı rakamlara sahip olmak istememesi şaşırtıcı.” 

VanEck danışmanı, tam hisseye sahip olmanın yatırımcılara daha çekici geldiğini vurguladı. Gurbacs’a göre tam paylar halinde satılacak olan spot Bitcoin ETF payları bu önyargıya bir çözüm getirebilir. 

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) başvurulara vereceği yanıt heyecanla bekleniyor. Kripto sektöründe beklentiler yüksek olsa da Bitwise’ın anketine katılan 437 finansal danışmanın sadece yüzde 39’u yeşil ışık bekliyor. 

bugra cimen

Yazar: Buğra Çimen

XRP, Koltuğu Solana’dan Geri Aldı

Geçen hafta öne çıkan önemli olaylardan biri de Solana’nın (SOL), en değerli kripto para birimleri sıralamasında 6. sıraya yükselmesi ve Ripple’ın XRP‘sini geride bırakması olmuştu. Aradan çok fazla süre geçmedi, XRP ve SOL rekabetinde koltuğun sahibi değişti. Coinmarketcap verilerine göre, XRP’nin piyasa değeri, 13 Eylül Pazartesi günü itibariyle 50 milyar doların üzerine çıktı. XRP ve ...

Bağlantıyı kopyala