Bitcoin (BTC) $ 61,902.59 0.02%
Ethereum (ETH) $ 2,414.41 0.57%
BNB (BNB) $ 562.10 1.41%
Solana (SOL) $ 142.83 0.62%
XRP (XRP) $ 0.529842 0.32%
Cardano (ADA) $ 0.349035 0.23%
Dogecoin (DOGE) $ 0.108667 0.64%
Al veya Sat Paribu

Blockchain Derneği’nden senatör Warren’a iş birliği teklifi

   önce yayınlandı , Son güncelleme    önce

Okuma Süresi: 1 dk

Paylaş:

Blockchain Derneği CEO’su Kristin Smith, Senatör Warren’a hitaben açık bir mektup yayımlayarak onu hükümet yetkililerinin sektöre katılımı gibi konularda işbirliği yapmaya çağırdı.

Dijital varlık ekonomisini ve çevreyi destekleyen büyük bir kâr amacı gütmeyen kuruluş olan Blockchain Derneği, Senatör Elizabeth Warren’ın kripto endüstrisinin kamu görevlerinden yaptığı işe alımlara yönelik eleştirisine yanıt verdi.

Smith, “Kripto değerlerinin Amerikan değerleri olduğuna inanıyoruz. Blockchain teknolojisi, finansal katılımı artırma potansiyelini gösterdi ve Wall Street dışında yeni servet oluşturma fırsatları sağladı.” ifadelerini kullandı.

Warren’a açık mektupla cevap

Smith, Blockchain Derneği adına, Aralık ayında getirdiği konular üzerinde Senatör Warren ile birlikte çalışmak üzere kuruluşa ortaklık teklifinde bulundu.

18 Aralık 2023 tarihinde Senatör Warren, aralarında Blockchain Derneği’nin bulunduğu bazı kuruluşlara mektuplar göndererek birçok devlet yetkilisinin kamu hizmetindeyken kripto endüstrisindeki pozisyonlara geçmelerini eleştirmişti. Warreni kripto karşıtı çabalarıyla tanınıyor.

Smith, “(Onlar) Kamudan ayrıldıktan sonra hak ettikleri sayısız profesyonel fırsatlar arasından seçim yapabilirlerdi. Ancak özgürlük ve yaratıcılığa değer verdikleri için gelişmekte olan dijital varlık endüstrisinde çalışmayı tercih ettiler” dedi.

Yazar: BTCHaber

Türkiye Kripto Para Ekosistemi Ortak Canlı Yayını

Son zamanlarda kripto para sektöründe yaşanan gelişmelerden kaynaklı pek çok haber yer almaktadır. Çoğunlukla yanlış aktarılan bilgileri düzeltmek ve kripto para dünyasının gerçeklerini konuşmak amacıyla sektörümüzün önde gelen isimleri ve medya kuruluşları ortak bir canlı yayın düzenlemektedir. Canlı yayın 4 bölümden oluşacaktır. Detayları aşağıda bulabilirsiniz. Tarih: 25 Nisan 2021 – Pazar Saat: 21.00 Yayın Linki: ...

Bağlantıyı kopyala